Kapust igazolhatnak a fehérváriak

Remek adottságokkal rendelkezik a fiatal hálóőr.

Forrás: gsp.ro

A MOL Fehérvár csapatában folytathatja a pályafutását Hindrich Ottó. A 17 esztendős kapus korábban a román harmadosztályban szerezhetett tapasztalatot, manapság pedig a CFR Cluj csapatának a tagja. Januárban egy felkészülési mérkőzésen már lehetőséget kapott, ezzel történelmet írt, hiszen Hindrich lett a kolozsváriak legfiatalabb debütálója. 

Élő közvetítés az átigazolási szezon hajrájáról - Távozókról beszélt az ETO igazgatója - NB1.hu

„Beindult az átigazolási szezon, hírek szempontjából meg már hetekkel ezelőtt. Eddig az nb1.hu, nb2.hu, nb3.hu oldalainkon külön vezettük a fejleményeket, melyek a linkekre kattintva bármikor elérhetőek. A tematika nem változik, a kizárólag NB II-es, NB III-as hírek továbbra is az adott oldalakon jelennek meg, ebben a hírfolyamban viszont minden fejlemény megtalálható percről percre, részletekért viszont érdemes a bejegyzésekre kattintani.

A GSP értesülései szerint Hindrich következő csapata a MOL Fehérvár lehet. A román portál úgy tudja, a Fejér megyeiek már a nyáron is megkörnyékezték a hálóőrt, de ekkor nem jártak sikerrel. A GSP a cikkében arra is rávilágít, hogy a fehérváriak segítenének a futballistának, hogy a magyar válogatotthoz szükséges papírokat megszerezze. 

CFR CLUJ // Otto Hindrich, liceanul din poartă " Primește temele pe WhatsApp și le face seara, în cantonament

Din septembrie anul trecut, Dan Petrescu l-a adus la antrenamentele echipei mari. Un copilandru de numai 17 ani, dar care impresionează prin fizic (1,93m), talent și calități. Otto Hindrich a apărut imediat și pe lista UEFA, dar nu bifase încă niciun minut pentru formația de seniori.

Érdekesség a fehérvári kiszemelttel kapcsolatban, hogy négy nyelven (románul, magyarul, angolul és németül) is kiválóan beszél. 

Legfrissebb híreink