Kapusgól ért egy pontot Felcsúton - videó

A meccs hősévé vált a hálóőr.

Forrás: Puskás Akadémia

Nem mindennapi eseménynek lehettek szemtanúi a Puskás Akadémia és a DVTK összecsapásának a nézői. A rendes játékidő végéig még vezetett a Debrecen, ám a 91. percben megérkezett a felcsúti csoda.

Élő közvetítés és a gólok története a 19. forduló meccseiről - NB1.hu

FOLYAMATOSAN FRISSÜL! NB I, 19. forduló PUSKÁS AKADÉMIA FC - DVTK 2 - 2 90+1.p.: Egyenlít a Puskás Akadémia! Egy baloldali szöglet után Favorov csúsztatott a kapufára, a kipattanót Hegedüs értékesítette fejjel, 3 méterről. KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC - PAKSI FC 0 - 3 83.p.: Alighanem eldőlt a meccs.

Minden mindegy alapon előre ment a hazai csapat hálóőre az utolsó szöglethez, hátha tudja segíteni a csapatát. Hegedüs segített, befejelte a labdát a kapuba, ezzel egy pontot mentve a csapatának.

Hegedüs Lajos gólja a DVTK ellen

Kapusgól az NB I-ben Hegedüs Lajos a 91. percben fejjel mentett pontot a Puskás Akadémianak , amely így 2-2-es döntetlent játszott hazai pályán a...

FRISSÍTÉS:

Csütörtök 9.44: Lesről született a gól?

Puskás Akadémia-DVTK: szabálytalan volt a kapusgól? - videó - NB1.hu

Döntetlenekben bővelkedett az NB I hétközi fordulója, a hat meccsből öt is remivel zárult. A sorból nem lógott ki a Puskás Akadémia-Diósgyőr összecsapás, a találkozón 2-2-es végeredmény született. A Pancho Arénában a második félidőben nyílt ki a gólcsap: Knezevic találatával a hazaiak szerezték meg a vezetést az 50.

Legfrissebb híreink