Káprázatos, világszínvonalú körülmények lesznek Diósgyőrben

Miskolc - Szélesi Zoltán Elek Ákos Eb-kerettagságáról is szót ejtett.

Forrás: dvtk.eu

Szélesi Zoltán volt a DVTK vendége a napokban. A magyar válogatott szövetségi edzője, és az U17-es válogatott szövetségi kapitánya megtekintette az edzőközpont épületét, a terveket és természetesen konzultált az edző kollégákkal is, de szót ejtett a diósgyőriek meghatározó játékosáról is, Elek Ákosról, aki az Eb-re készülő válogatott egyik alapembere.

 

– Miután megnéztem az új épületet, az új stadion és az edzőpályák terveit, azt kell, hogy mondjam, hogy káprázatos. Látszik, hogy a klubvezetésnek nagyon komoly tervei vannak, amelyek egy része már meg is valósult. Az már most látszik, hogy világszínvonalú körülmények lesznek Diósgyőrben. A pályák mennyisége, minősége és a kiszolgáló épületek szenzációsak. Az öltözőktől a büféken át az irodákig látszik, hogy remek munkát végeztek a szakemberek. Nem mondom, hogy páratlan, mert Magyarországon szerencsére sok hasonló beruházás is zajlik, illetve tervben van, de nagyszerű, hogy végre Miskolcon is lesz egy ilyen komplexum.

 

– Minden egyes játékossal beszélgetek természetesen, feladatom is a velük való kapcsolattartás. Én vagyok az összekötő kapocs a kapitány úr és a csapat között. Ákos jelenleg a keretben van, hogy később benne lesz-e, az egyrészt rajta múlik, másrészt Storck úr hatásköre.

Legfrissebb híreink