Kaposvár-ZTE: Márton Gábor már előre tekint - reakciók

Disztl csak gratulálni tudott.

Forrás: ztefc.hu

Mint ismert, a Kaposvárt rettentő nagy különbséggel, 6-0-ra ütötte ki a vendég Zalaegerszeg. A játék képe alapján nem volt meglepetés, hogy ekkora volt a különbség, az is benne volt, hogy további gólokat szerez a ZTE. Már az első félidőben eldőlő találkozó után, Márton Gábor fenomienálisnak nevezte a látottakat, míg Disztl László csak gratulálni tudott a vendégeknek.

 

Sokk Kaposváron: hatig számolt a ZTE - gólok története - NB1.hu

 

 

Így nyilatkoztak a trénerek a meccs után:

Márton Gábor(ZTE):,,A mérkőzés előtt is említettem, hogy lutri, hogy melyik csapat hogy áll jelenleg. Amit a srácok az első félidőben csináltak, az fenomenális volt, nem érdemtelenül alakult ki ekkora különbség, de a legfontosabb a három pont megszerzése volt. Nagy öröm, hogy ez ilyen játékkal és eredménnyel is párosult, de van még hátra hét mérkőzés. Most az a fontos, hogy ebből a meccsből erőt merítsenek a srácok, és a hátralevő bajnokikat is megnyerjük. Nagy öröm az is, hogy hosszú idő után elkerült a csapat a kieső helyről, azért dolgozunk, hogy ne is kerüljünk vissza oda. Köszönjük a szurkolóinknak a buzdítást, nagy segítség volt számunkra, hogy itt voltak ma velünk."

Disztl László(Kaposvár): ,,Nehéz értékelni a mérkőzést, hiszen súlyos vereségbe szaladtunk bele hazai pályán. Gratulálok a Zalaegerszegnek, megérdemelt a győzelmük. Az első félidőben nagyszerűen játszottak, dinamikusak és mozgékonyak voltak, mi viszont hagytuk őket játszani, nem voltunk elég agresszívak és erőszakosak, nem ütköztünk eleget. Nem tehetünk mást, mint hogy gratulálunk nekik."

Legfrissebb híreink