Kaposvár-Újpest: Waltnerék könyörtelenek lennének - ELŐZETES

A kaposváriak a kupában már megtréfálták az újpestieket.

Forrás:

A sereghajtó Kaposvár az Újpestet fogadja szombaton az NB I-ben. Mindkét csapatnak fontos lenne a siker, hiszen a Rákóczi és a lila-fehér egylet is nyeretlenül zárta a legutóbbi három bajnokiját. A két csapat az előző idényben a Magyar Kupában találkozott egymással, akkor a kaposváriak jutottak tovább az 1-0-s győzelmüknek hála. Valószínűleg hasonló eredményt ismét elfogadna Waltner Róbert.

"Az Újpest egy kombinatív játékot játszó jó csapat. Több meccsüket is megnéztem, de minden mérkőzés más és más. Bízom benne, hogy sikerül kihasználnunk az ellenfél hibát és megszerezzük a második győzelmünket hazai pályán" - nyilatkozta Waltner Róbert, aki kitért a tavalyi kupabravúrra is. " Számunkra az egy nagyszerű mérkőzés volt, míg az Újpest számára kellemetlen.

 

Mindenki csúszott-mászott a pályán, mindent megtett a sikerért. Az Újpestieknek több helyzete volt, de jól védekeztünk és a végén Borbély Ákos révén, egy kontra után gólt szereztünk, amivel továbbjutottunk" - mutatott rá Waltner.

 

Érdekesség, hogy a Kaposvár a bajnokságban eddig csupán a Diósgyőrt tudta legyőzni hazai környezetben. 

Egyébként mindkét csapat győzelemmel hangolt a hétvégi ütközetre. A kaposváriak a Duna Aszfalt otthonában győztek 1-0-ra, míg az Újpest az Ajkát múlta felül 5-2-re, így a Somogy megyeiek és a fővárosiak is állva maradtak a kupában.

Legfrissebb híreink