Kaposvár: megszólalt az egy pontot érő találat szerzője - reakció

Az életben maradás a tét minden meccsen.

Forrás: sonline.hu

Az életben maradás a tétje a Kaposvár összes mérkőzésének, sereghajtóként minden pontra szükségük van.

Az első tavaszi fordulóban a Puskás Akadémiát látták vendégül a kaposváriak és  fel tudtak nőni a játékosok a feladathoz. A felcsútiak a 4. helyen állnak a bajnokságban és az Európa-liga indulás kiharcolása az elsődleges céljuk. Egy ilyen csapat ellen még többet ér a megszerzett egy pont, valamint a Rákóczi akarása reményt adhat a jövőre nézve.

Csak azért sem adja fel az utolsó Kaposvár - reakció - NB1.hu

Hiába írták le nagyon sokan már a feljutása után a Kaposvárt, az újonc továbbra is küzd és harcol azért, hogy meghosszabbítsa élvonalbeli tagságát. Mindezt úgy, hogy sem az anyagi, sem az egyéb lehetőségei még csak meg sem közelítik a többi NB I-es csapatét.

A vendégek hamar meg tudták szerezni a vezetést, Mebrahtu volt eredményes negyed óra elteltével. Azonban hamar egyenlíteni tudott Nagy Richárd és ezek után nagyon elkezdett nyomni a Kaposvár. A 69. percben történő kiállítás rátett még egy lapáttal, azonban több gól nem született a mérkőzésen, így maradt a döntetlen.

Az egy pontot érő találat szerzője így nyilatkozott a meccs után:

 

,,Úgy gondolom közelebb álltunk a győzelemhez, mint a Puskás, mert nagy helyzeteink voltak. 1-0 után fel tudtunk állni, nem estünk össze. Úgy gondolom, hogy a csapat az őszi játékához képest fejlődött, mert ezeket a meccseket ősszel általában elbuktuk. Úgy gondolom, erre a mérkőzésre lehet építeni a jövőben. Bennmaradt ebben a mérkőzésben két pont, mert a kiállítás után voltak 100%-os helyzeteink, sajnos nem tudtuk őket értékesíteni. Remélem, a jövő héten ezeket berúgjuk és 3 ponttal térünk majd haza."

 

Kaposváron hőstettre készülnek a játékosok és a szakmai stáb. Jelenleg 7 pont a hátrányuk, azonban láttunk már ennél nagyobb feltámadásokat is.

Legfrissebb híreink