Kaposvár-Kisvárda: ezért volt csak 2 bíró a meccsen

Kiderült az igazság.

Forrás:

Mint azt az nb1.hu jelezte, késve kezdődött el a minap a Kaposvár-Kisvárda felkészülési mérkőzésen a fővárosban. 

Az esettel kapcsolatban a Kisvárda hivatalos közleményt jelentetett meg:

 

„Akinek esetleg úgy jött volna le a múlt szerdai Kaposvári Rákóczi FC–Kisvárda Master Good felkészülési mérkőzésről (2–3) szóló beszámolónkból, hogy a játékvezetők hibája miatt késett a kezdés és volt csak két spori a mérkőzésen, azok számára rögzítsük a tényeket. Valójában kommunikációs hiba történt: a Budapesten, a Fővárosi Vízművek sporttelepén játszott összecsapáson a „házigazda” Kaposvár másik időpontra jelentette be a mérkőzést, így már az is bravúrszámba ment, hogy az illetékesek ilyen gyorsan gondoskodni tudtak játékvezetőkről. A mérkőzésen mindenki megelégedésére tették a dolgukat a beugró játékvezetők – ez is hozzátartozik a teljes igazsághoz.”

 

EMLÉKEZTETŐ:
KISVÁRDA MASTER GOOD–KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC 3–2 (0–1)
Vízművek-pálya, v.: Lantos
KISVÁRDA:
Minca (Zöldesi) – Melnik (Hej), Beriosz (Rubus), Kravcsenko, Protics – Lucas (Baranyai), Cukalasz – Sassá (Tischler), Grozav, Kovácsréti (Karaszjuk) – Gosztonyi (Ilics)
KAPOSVÁR. Pogacsics – Vachtler, Ur, Nagy T., Hadaró – Andriy, – Nagy R., Szakály A., Nagy K., Csiki – Ádám M. A 60. perctől: Slakta – Tratnyek, Tóth G., Szabó A., Fodor M. – Nagy J. – Borbély Á., Tömösvári, Beliczky, Bíró D. – Orsós T.
Gól: Tischler 2, Kravcsenko illetve Szakály A., Szabó A.

Legfrissebb híreink