Kaposvár-DVTK: panaszkodás helyett - ELŐZETES

Feczkó minden elismerése a kaposváriaké, de győzni akar.

Forrás: dvtk.eu

Az NB I 29. fordulójának első vasárnapi mérkőzésén a sereghajtó, az élvonaltól már biztosan búcsúzó Kaposvár a dobogóért harcoló DVTK-t fogadja.

A két csapat két szezonbeli meccsén egyaránt 2-0-s hazai győzelmek születtek, egyszer a Rákóczi, egyszer a miskolci gárda győzött. A két klub, a két vezetőedző viszonya rendkívül korrekt, erről is beszélt Waltner Róbert a meccs előtti felvezetőjében.

"A Diósgyőr korán edzőt váltott és Feczkó Tamással nagyon jól szerepel. A tabella elején állnak, akár még a dobogóra is odaérhetnek. Jó csapatot alkotnak, összeállt a rendszer, amit az edző elképzelt. Ennek ellenére bízok abban, hogy hazai pályán eredményesek tudunk lenni. Az utolsó két meccsünk jól sikerült, mindent beleadtunk, ennél többet már nem tudtak volna futni a játékosok. A Puskás ellen sajnos egy megpattanó lövéssel elveszítettük a mérkőzést, pedig rászolgáltunk az ikszre. Nem tudtam úgy rotálni, mint az ellenfél, ahol hat játékost is cseréltek az azelőtti mérkőzéshez képest, ezáltal sokkal frissebbek voltak. Nekünk abból kell főznünk, amink van. Következik egy újabb mérkőzés, amin lehet javítani. Bízom benne, hogy ki tudjuk szolgálni a szurkolóinkat és hosszú idő után újra nyerünk" - mondta.

Mint ismert, a sűrű menetrend mindenki számára megterhelő, ennek a problémáját is vizsgálta Waltner Róbert.

"Nagyon fáradtak a játékosok. Nem értettem, hogy Sergii Rebrov miért panaszkodik a rotálás és a fáradság miatt, hiszen a Ferencváros kerete nagyon bő. Nálunk 17-19 éves játékosok ültek a padon a legutóbbi mérkőzésen, akiknek fokozatosan kell játéklehetőséget adni.

 

Nekünk nincs olyan bő keretünk, de lehet látni, hogy a Fradinál is panaszkodnak. Ha nekik megterhelő, akkor nekünk duplán az, hiszen kevesen vagyunk, de ebből a helyzetből is a maximumot akarjuk kihozni. Tisztában vagyunk vele, hogy szűkös a keretünk, de ezzel kell megoldanunk ezt a nehéz és megterhelő feladatot. Remélem, hogy a bajnokságnak úgy lesz vége, hogy tükörbe tudunk majd nézni" - fogalmazott.

Legfrissebb híreink