Kaposvár: bevásárlások

Ketten tettek bejelentést.

Forrás:

A Rákóczi védője Hadaró Valentin és a klub volt játékosa Mayer Milán a közösségi médián tett közzé egy felhívást, melyben felajánlották a kaposvári szép korúak számára, hogy szívesen segítenek a bevásárlásban. Ezen felül a Kaposvár is felajánlotta, hogy segít ételt szállítani az időseknek.

A két játékos ezt mondta el a bejelentés kapcsán:

Hadaró Valentin: ,,Mivel most nincsenek közös edzések, így szabad a délutánunk, ezt az időt pedig arra szeretnénk fordítani, hogy valami jót cselekszünk. Szívesen vállaljuk, hogy bevásárolunk az időseknek, illetve a gyógyszereiket is kiváltjuk helyettük."

Mayer Milán: ,,Nagyon szívesen segítünk azoknak az embereknek, akiknek a kialakult helyzetben problémát jelent a vásárlás, hogy ezzel is könnyebbé tegyük a mindennapjaikat. Mindenkinek szívesen segítünk, aki valamilyen oknál fogva nem tudja megoldani az élelmiszerek, gyógyszerek beszerzését."

A focisták elmondták, hogy bevásárlás közben is odafigyelnek arra, hogy minden előírást maximálisan betartsanak. A két labdarúgóval a közösségi médián keresztül lehet felvenni a kapcsolatot, vagy a Rákóczin keresztül.

Legfrissebb híreink