Kamber: ,,Csak a jövőre szabad koncentrálnunk!"

Kisvárdán ért véget a kispestiek menetelése.

Forrás: Honvéd

Djordje Kamber szerint menniük kell tovább, az előttük lévő feladatokra kell koncentrálni.

Tegnap Kisvárdán szakadt meg a Honvéd győzelmi sorozata, 2-0-ra kaptak ki idegenben. A kispesti csapatkapitány szerint nem volt benne az az extra tűz a csapatban, ami a győzelemhez segítette volna őket.

Kamber így nyilatkozott a meccsről:

,,Sajnos itt a vége egy nagy sorozatnak! Nem tudom azt mondani, hogy jól játszottunk, pedig jól kezdtünk a meccsen. Megpróbáltuk véghezvinni azt, amit gyakoroltunk, de valami hiányzott. Az utolsó huszonöt-harminc méteren nem tudtunk nagy helyzetet kiharcolni, nem tudtunk igazán jó passzokat adni. Jól járattuk a labdát, de ez nem volt elég, egy kis energia hiányzott a támadásainkból. Egygólos hátránynál volt egy óriási helyzetünk, ami szerintem a mérkőzés kulcsa volt. Talán, ha azt a gólt megszerezzük, meg tudtuk volna fordítani a meccset."

Szerinte nem bízták el magukat, de elkényelmesedtek - mesélte a csapatkapitány a kispesti klub honlapjának. A Kisvárda határozottabb volt, ráadásul a szerencse is melléjük állt. A jövőben bátrabban kell játszaniuk és még jobban kell koncentrálniuk.

Az előttük álló Magyar Kupameccsről és a Debrecen elleni bajnokiról így vélekedik:

,,Most egy nagy pofont kaptunk, de ezen nem szabad sokat gondolkodni. Természetesen már a mérkőzés után átbeszéltük a tapasztalatokat és biztosan megnézzük még, hogy milyen hibákat követtünk el, de nem szabad siránkozni az elvesztett pontok felett. Elkezdünk készülni a szerdai kupameccsre, szombaton pedig jöhet a Debrecen elleni meccs, ezért ezt a vereséget most el kell felejtenünk, és csak a jövőre szabad koncentrálnunk!"

Legfrissebb híreink