Juhász Roland: keserédes búcsú

Emlékezetessé tenné utolsó meccseit.

Forrás: molfehervarfc.hu

Juhász Roland, a MOL Fehérvár FC labdarúgója szeretné emlékezetesen lezárni pályafutását, és a nyáron trófeákkal búcsúzna a profi futballtól.

Juhász az M1-nek adott nyilatkozatában fejtette ki, hogy karrierje során rendre olyan csapatokban szerepelhetett, amelyekkel trófeákért vagy a nemzetközi kupaindulást jelentő helyekért küzdhetett, ezért jó lenne emlékezetessé tenni pályafutása utolsó szakaszát is. A 36 éves futballista hozzátette, kicsit furcsa és egyedi a befejezés, mert szurkolók nélkül nem lesz olyan, amilyet szeretett volna, amilyet megálmodott, de ha nyernének egy vagy két serleget, az mindenképpen emlékezetessé tenné számára ezt az idényt is.

A MOL Fehérvár FC a Magyar Kupában címvédőként jövő szombaton az elődöntő első felvonásán a Mezőkövesdhez látogat – kedden már a visszavágón lépnek pályára a csapatok –, május 30-án pedig a bajnoki folytatás első fordulójában Pakson vendégeskedik. Az OTP Bank Liga tabelláján második fehérváriak hátránya három pont az éllovas Ferencvárossal szemben, a fővárosiaknak viszont van még két elmaradt találkozójuk is.

Juhász Roland kiemelte, a Magyar Kupa és a bajnokság folytatását is nagy várakozás előzi meg a részéről. „Ez a mostani mindannyiunk életében egy speciális helyzet volt, legyen az edző vagy játékos. Fontos, hogy ebből a rendelkezésre álló kevés időből ki hogyan tudott profitálni, és milyen állapotban tudja elindítani a csapatát erre az egy hónapos menetelésre” – vélekedett.

A kupa címvédőiként reméli, sikerül ismételniük, míg a bajnokságban meglepetésekre számít. 

„Ott egy picit nagyobb a hátrányunk, de én azt mondom, hogy az sem lehetetlen” – fogalmazott.

Legfrissebb híreink