Juhász: kupadöntő és az RBD - interjú

Feltennék az i-re a pontot.

Forrás:

A Budapest Honvéd elleni szombat esti kupadöntőre készülő Vidi tavaly ősszel a Bajnokok Ligája selejtezőjének rájátszásában és az Európa-liga csoportkörében is hazai pályán futballozott a finálénak otthont adó Groupama Arénában, ám a csapatkapitány, Juhász Roland szerint ez önmagában nem jelent előnyt.
 
„Szerintem ez esetleg akkor jelent majd előnyt, ha a szurkolóink végig buzdítanak  minket. Bármelyik stadionban otthon érezhetjük magunkat, ha kellő létszámban állnak mögöttünk – kezdte az nb1.hu-nak nyilatkozó korábbi 95-szörös válogatott hátvéd, aki érdeklődésünkre beszélt a bojkott után visszatérő ultracsoportól, az RBD-ről is. – Fehérváron mindig is nagyon jó volt a drukkerek és a csapat viszonya, ez sok esetben nem csak a pályán, azon kívül is megmutatkozott. Hiányzott az RBD, de gondolom ők is hasonlóképpen vannak, nekik is biztosan hiányzott már a stadion hangulata. Örülök, hogy visszatérnek, bízom abban, hogy a kupadöntő után újra hasonlóban lesz részünk, mint például a legutóbbi bajnoki cím közös ünneplése után.”
 

Gazdag Dániel: van gyenge pontja a Vidinek is - interjú - NB1.hu

 

Megítélés kérdése egyébként, hogy a kupadöntő eredményének ismerete nélkül miként értékeljük a Vidi szezonját. A csapat egyértelműen szép sikert ért el azzal, hogy nem csak bejutott, meg is állta a helyét az Európa-liga csoportkörében, ám a bajnokságban lemaradt a Ferencváros mögött, nem tudta megvédeni a címét. 
 
„Összességében úgy gondolom, sikeres szezonunk volt, bár a pontot az i-re kétségtelenül a Magyar Kupa megnyerése jelentené – jelentette ki ezzel kapcsolatban Juhász Roland. – Sokáig három fronton is helytálltunk, illetve azt se felejtsük el, hogy az Európa-ligában sem sokon múlott a továbbjutásunk. Soha rosszabb szezont, bár a bajnokságban mindenképpen szeretnénk feljebb lépni jövőre.”
 
Hatos Szabolcs
 

Legfrissebb híreink