Juhász és a Vidi: Torghelle beszélte rá

Böde a rémcsatárok között, 5 legjobb NB I-es játékos és a Wales elleni kezdő.

Forrás: MOL Fehérvár FC

Facebookon, chat formájában válaszolt Juhász Roland, a Mol Fehérvár FC csapatkapitánya a szurkolók kérdéseire. Egyik leglényegesebb, hogy Juhász megerősítette, 2020 nyarán befejezi az aktív pályafutását. A klub kötelékében szeretne maradni, erre a vezetőség is nyitott, de még nem született megállapodás, mert egyelőre még a játékra koncentrál. Juhász szerint, mivel Huszti Szabolcs egy évvel meghosszabbította a szerződését, ő lesz az, aki átveszi a csapaton belül a szerepét.

A védő azt is elmesélte, hogy Torghelle Sándor beszélte rá, hogy Fehérvárra igazoljon. A sztorira így emlékezett vissza: „ Azért jöttem 2013 év elején négy hónapra kölcsönbe, mert Torghelle Sanyi meggyőzött, hogy milyen remek körülmények vannak Székesfehérváron. Ezek után nyáron már nem volt kérdés, hogy hol szeretném folytatni, ezt pedig a mai napig nem bántam meg."

 

"Ibrahimovic, Bellamy, Torghelle és Böde" – írta akkor, amikor arról érdeklődtek nála, kik álmai rémcsatárai.

 

Wales ellen a következő kezdőcsapatot küldené a pályára:  Gulácsi - Lovrencsics, Willi Orban, Baráth, Kádár - Pátkai, Vida - Dzsudzsák, Kovács, Németh – Szalai

 

"Huszti Szabi, Kokó, Feczesin, Lanzafame és Varga Kevin" – azoknak a névsora, akiket Juhász az NB I 5 legjobb játékosának tart.

 

Arról is írt, hogy bajnokként- és kupagyőztesként szeretne visszavonulni, a 2016-os Ebről meg azt mondta, azért érte meg focizni.

Legfrissebb híreink