Jövő héten mutathatja be a Vidi a Svédországból érkező igazolását

Legalábbis ezt állítja egy ottani újság.

Forrás:

December 30-án jeleztük, hogy Svédországból igazolhat a MOL Fehérvár FC:

„A svéd Expressen jelentése szerint a Mol Fehérvár FC szerződtetné a Mjällby AIF középpályását, Besard Sabovicot. Sabovic Szkopjéban született, de egészen kicsi gyerekkora óta Svédországban él. A Djurgarden volt az első csapata, 2020-ban a Mjällby színeiben debütált az ottani élvonalban. Jelenleg 700 ezer euróra értékelik, a középpálya közepén képes a legjobb teljesítményre, de ami növeli az értékét az az, hogy védekező és támadó felfogásban is képes megbízható, sőt kiemelkedő teljesítményre. A svéd korosztályos válogatottak mindegyikében játszott, három edzőmeccsen Észak-Macedónia U21-es válogatottjában is pályára lépett már, de a jelek szerint a svédeket választaná véglegesen” - írtuk a jelzett időpontban.

 

Olaszországban folytatja a Vidi légiósa? - NB1.hu

 

 

Egy órával ezelőtt ugyanez a svéd lap azt jelentette, hogy a Mjällby AIF eladja Besard Sabovicot a Vidinek, legalábbis ez a terv, de néhány részletben még meg kell állapodniuk a feleknek egymással – legalábbis Hasse Larsson sportigazgató nyilatkozata szerint.

Klart: Mjällby säljer Sabovic till Ungern

 

Larsson azt is hozzátette, hogy a játékosnak még 1 évig érvényes a szerződése, de most tudnak érte pénzt kapni, igaz, kevesebbet, mint eredetileg remélték.

A cikk hozzáteszi, hogy Sabovicnak még át kell mennie az orvosi vizsgálaton, ha ez megtörténik, akkor a Vidi a jövő héten bemutatja.
 

Legfrissebb híreink