Jova a kómából felébredt lány beszámolóját is várja

Budapest – Kemény állásfoglalást tett közzé a Fradi-kapus.

Forrás:

Már több hírben is beszámoltunk róla, hogy Jova Levente, az FTC kapusa botrányba keveredett az egyik felkapott, budapesti szórakozóhelyen. A hírek arról szóltak, hogy a kapus lányokat vert meg, majd őt győzték le a biztonságiak.

 

A Bors azonban ma reggel azt állította az egyik sértettre hivatkozva, hogy a kapust inkább a lányok, helyszínre érkező barátai kapták el. Jova Levente, aki eddig még nem szólalt meg, kilépett a hallgatózás árnyékából és a Facebookon írta le a gondolatait az ulloi129.hu jelentése szerint.

 

„Kedves ismerőseim!

Az elmúlt napokban megjelent cikkekre szeretnék reagálni... Elsősorban szeretnék mindenkitől elnézést kérni, akiknek valamilyen formában bármilyen kellemetlenséget okoztam! Azok az emberek, akik ismernek, vagy egy kicsit is kedvelnek, tudják, hogy milyen ember vagyok, akik pedig nem szeretnek, azoknak a világ összes bizonyítéka is kevés lenne, hogy higgyenek nekem. Szeretnélek megkérni benneteket, hogy ne higgyetek el mindent, pláne ne, ami a bulvárban jelenik meg!

 

Kezd egyre viccesebb lenni a történet. Eddig is tudtam, hogy az újságíróknak színes a fantáziájuk, de naponta lepődök meg, mennyi színnel is dolgoznak! Már várom a holnapi cikket, amelyben a kómából ébredt lány meséli el a történteket.

 

A továbbiakban nem szeretnék ezekre a kreált történetekre semmilyen formában reagálni!

 

Köszönöm.”

Legfrissebb híreink