Jól sikerült a szezonkezdet, jöhet a regenerálódás – Nikolic

Mezőkövesd – Végig harcoltak a Vidi-játékosok.

Forrás:

Vasárnap Mezőkövesden is folytatta remeklését a Videoton, amely négy játéknap után a házigazda 2-0-s legyőzésével holtversenyben első az NB I-ben. Marko Nikolic, a székesfehérváriak vezetőedzője játékosai hozzáállását emelte ki.

 

„A második félidőben volt egy időszak, amikor megremegett a csapat, de cseréltünk és azt követően a hajrában sikerült befejeznünk a meccset. Az említett periódust leszámítva kontrollálni tudtuk a találkozót, jól passzoltunk, helyzeteket alakítottunk ki és nem engedtük lehetőségekhez a Mezőkövesdet” – mondta el röviden a mérkőzésről Nikolic.

 

„Harmincöt nap alatt a 10. mérkőzésünket játszottuk, ebből a ritmusból fakad az, hogy a játékosok energiadobozai már a vége felé járnak. A hozzáállásuk viszont ma is kiváló volt, harcoltunk végig, úgy gondolom, hogy megérdemelten nyertünk, gratulálok minden játékosnak. A Budapest Honvéddal együtt ott vagyunk az első helyen a tabellán, bejutottunk az Európa-liga rájátszásába, szóval jól sikerült a szezonkezdet” – idézte a vidi.hu a trénert, aki hozzátette: ezen a héten nincs hétközi találkozó, így az edzések mellett a regenerációnak is nagy szerepe lesz a programban.

 

Élő közvetítés az átigazolási piac minden fejleményéről - NB1.hu

Átigazolási hírek

Legfrissebb híreink