Jelölt lehet az MTK-nál a Puskás Akadémia volt edzője 

Nagyon sikertelen volt a felcsútiakkal.

Forrás:

Két edzőnek is megköszönték az NB I-ben az eddigi tevékenységét. Az egyikük Pintér Attila, aki a Mezőkövesd trénere volt, a másikuk az MTK volt szakvezetője, Giovanni Costanto.

Kövesden Tóth László szakmai igazgató tartja az edzéseket átmenetileg, arról, hogy miért kellett mennie Pintérnek az eredménytelenség mellett,, ebben a cikkünkben foglalkoztunk még reggel, de azóta az is megvan, hogy Supka Attila lett a befutó, akinek a kinevezését már hétfőn kora délután, elsőként jeleztük.

Az MTK-nál, szintén átmenetileg, Teodoru Vaszilisz tartja az edzéseket, ám a kék-fehéreknél sem lehet még biztosan tudni, hogy ki lesz a végső megoldás a vezetőedzői posztra.

Bosnyák lapértesülések szerint viszont Robert Jarni, aki korábban már a PMFC és a Puskás Akadémia szakvezetője is volt már Magyarországon, az egyik jelölt lehet a posztra.

Posljednji angažman imao u Indiji: Robert Jarni blizu klupe mađarskog prvoligaša

Prema informacijama hrvatskih medija, Robert Jarni uskoro bi mogao postati novi trener mađarskog prvoligaša MTK. Nakon osam prvenstvenih kola, MTK se nalazi na sedmom mjestu te je zbog toga prekinuta saradnja s Giovannijem Costantinom. Inače, Costantino je radio kao pomoćnik Marca Rossija u reprezentaciji Mađarske, a ovo mu je bio prvi samostalni posao.

Jarni játékosként vb-bronzérmes volt a horvát válogatottal, játszott több csapat mellett a Real Madridban és a Juventusban is.

Magyarországon 2014 és 2016 között dolgozott vezetőedzőként. A PMFC-t hatalmas bravúrral bennmaradó helyre repítette az utolsó előtti pozícióból, majd a gárdát anyagi okok miatt kizárták az élvonalból.

A Puskás Akadémiánál viszont nem dolgozott eredményesen, 2016 tavaszán három fordulóval a vége előtt küldték el, a gárda végül utolsó lett és kiesett a Békéscsabával együtt, a Vasas viszont akkor még megmenekült az utolsó fordulóban, éppen az MTK legyőzésének köszönhetően.

Legfrissebb híreink