Jegyek a szerdai kupadöntőre

Nem lesz átlagos mérkőzés.

Forrás:

ÍME, AZ MLSZ BEJELENTÉSE:

"A kormány döntését követően, rendkívüli óvintézkedések mellett, korlátozott számban a kispesti és a mezőkövesdi szurkolók is jelen lehetnek a jövő hét szerdán, 20.00 órakor kezdődő férfi Magyar Kupa-döntőn. A szurkolók online, a meccsjegy.mlsz.hu oldalon vásárolhatnak belépőket a Puskás Arénába.

A kupadöntő hat év után tér vissza a nemzeti stadionba. A feszített tavaszi versenyprogramba illeszkedve, június 3-ra kerülő mérkőzést az M4 Sport élőben közvetíti 20 órától.

A hazai csapat a találkozón a Budapest Honvéd FC lesz, melynek szurkolói számára a szervező MLSZ az alábbi szektorokat jelölte ki az arénában. Kérjük a csapat szimpatizánsait, hogy ide váltsák meg jegyeiket a rendelkezésre álló keretből.

A vendég Mezőkövesd-Zsóry FC szurkolói számára a stadion ellentétes oldalán állnak rendelkezésre szektorok, a kék-sárga csapat drukkerei ide vásároljanak online jegyeket.

A 2020-as kupadöntő nem átlagos mérkőzés lesz. Tavaly 15 ezren drukkoltak a helyszínen, erre a vírusjárvány miatti intézkedések árnyékában még a nemzeti stadion megnyitásával sincs lehetőség. A két klub és a szervezők mindent elkövetnek annak érdekében, hogy a rendkívüli időszakban is kiemelkedő élmény legyen a találkozó a jegyet vásárló szurkolók számára. Kérünk mindenkit a jogszabályban előírt egészségügyi előírások maradéktalan betartására, és a jelenlegi, rendkívüli helyzet elfogadására!

A jegyek értékesítése június másodikán, kedden 10 órakor indul. Megváltásukhoz személyes adatok megadása szükséges, egy szurkoló összesen 4 belépőt vásárolhat."

Legfrissebb híreink