Játékpercek miatt hagyta el a Vidit a magyar válogatott

Nehéz döntés volt korábban Fehérvárra igazolnia.

Forrás:

A Vasas egyik legnagyobb reménysége volt az elmúlt években Berecz Zsombor, aki Bernd Storck szövetségi kapitánysága alatt még a magyar válogatottban is bemutatkozott. A középpályást vitte volna a Ferencváros is, ám végül a Vidiben kötött ki. A nyáron viszont Mezőkövesdre igazolt, az első fordulóban, a ZTE elleni 1-0-s győzelem alkalmával be is mutatkozott új csapatában, igaz, csak taktikai csereként, mert 2 percet volt a pályán.

Az élvonalbeli játékpercekkel egyébként Fehérváron is voltak gondjai, mert az előző bajnokságban összesen 9-szer léphetett pályára, de csak egyszer kezdőként, még novemberben, az Újpest ellen, 1-0-ra megnyert mérkőzésen.

 

 

Berecz szerint viszont ennek ellenére fejlődött, legalábbis erről is beszélt a matyóföldiek honlapjának adott interjújában:

 

„Nehéz volt a Vasast elhagyni, de nagy lépés volt a fehérvári szerződés. Nem volt egyszerű, hiszen egy futballista szeretne folyamatosan, minél többet játszani. Ettől függetlenül sokat fejlődtem és tanultam ott, nagyon motiváltan érkeztem Mezőkövesdre.”

 

Berecz természetesen az új céljairól is nyilatkozott, nem nehéz kitalálni, hogy mivel kezdte:

 

„A lehetős legtöbb időt szeretném a pályán tölteni. Az előző szezon során láttam, hogy a Mezőkövesd eredményes és nagyon szerethető csapat. A társak hamar befogadtak, már most jól érzem magam. Sikeres szeretnék lenni a sárga-kék mezben.”

 

Szavaiból egyértelműen kiolvasható, a remélt, NB I-es játékpercek miatt váltott csapatot.

Statisztika: HLSZ

Legfrissebb híreink