Játékosokat küld a Honvéd Siófokra

Hivatalos bejelentés.

Forrás:

ÍME, A HONVÉD KÖZLEMÉNYE:

"Klubunk kooperációs szerződést köt a Siófokkal
Beszámoltunk már róla, hogy a Budapest Honvéd FC vezetése tárgyalásokat folytat az NB II-es Siófokkal a két klub közötti együttműködésről. A Siófoknál nemrég tulajdonosváltás történt, ismét Nemes Ferenc lett ismét a klub első embere, akinek érkezésével stabilizálódott a klub helyzete. A Nemes Ferenc tulajdonos és Honvéd filozófiájához hasonló elveket követő Mihalecz István sportigazgatóval történő egyeztetések pedig sikerre vezettek, így a következő szezonra kooperációs megállapodást köt egymással a Honvéd és a Siófok.

Ennek keretén belül a 21 éven aluli játékosok a Honvédban és a Siófokban is szerepelhetnek a szezon során, a felnőttek között adódó több játéklehetőség pedig az egyéni fejlődésüket is szolgálja. A Honvéd az előző szezonban az Ajkával kötött kooperációs megállapodást, amely sikeresnek bizonyult, és bízunk benne, a siófoki együttműködés is sikeres lesz. Az Ajka továbbra is a kispesti klub stratégiai partnere lesz, a már ott futballozó korábbi akadémisták mellé további fiatal tehetségek érkeznek Ajkára kölcsönbe. A két NB II-es klubbal kötött megállapodás biztosítja, hogy a Honvéd még jobban tudjon figyelni azokra a fiatalokra, akik már csak egy lépésre vannak az NB I-es felnőttfutballtól.

A megállapodás keretén belül a Honvéd és a Siófok felkészülési mérkőzést is játszik egymással, a találkozóra július 11-én kerül sor. Az NB I-es szezon végeztével a kerettagok két hét pihenőt kaptak és július 13-án érkeznek vissza, azonban a bő keret tagjai, illetve a kölcsönből visszatérő labdarúgóink már július 6-án edzésbe állnak."

Legfrissebb híreink