Izlandi játékossal állapodott meg az Újpest

A 23 éves futballista több poszton is bevethető.

Forrás:

Aron Bjarnason az Újpestben folytatja a pályafutását. A 23 éves futballista a Breidablik csapatának int búcsút. Egyébként az izlandi futballista megszerzése nem meglepetés, korábban már az nb1.hu is írt arról, hogy Bjarnason felkeltette a fővárosiak érdeklődését. Íme a lila-fehérek közleménye az átigazolásról:
 
"Aron Bjarnason mostantól lila-fehérben folytatja pályafutását. A 23 éves balszélső, aki csatárként is bevethető, a tűz és a jég országának első osztályú bajnokságában szerepelt eddig, a Breidablik csapatában, amely jelenleg a második helyen áll az ottani pontvadászatban.
 
A korábbi U19-es nemzeti tizenegyben is megforduló futballista hazája bajnokságában az idei szezonban 9 mérkőzésen lépett pályára, ezeken négy találatot szerzett és négy gólpasszt is kiosztott. A korábban Izlandi Kupát nyert labdarúgó emellett az idei versenykiírásban, a kupasorozatban 5 meccsen 3-szor volt eredményes.
 

null

null

A 8-as mezszámot választó 173 cm magas Bjarnason majd a július 22-ei héten csatlakozik hozzánk (előtte még korábbi együttesében Európa-liga selejtezőn lép pályára az FC Vaduz ellen) és így nyilatkozott honlapunknak az aláírását követően: „Az Újpest egy nagy klub Magyarországon, gazdag történelemmel, már nagyon várom, hogy csatlakozzak és megmutathassam a szurkolóknak, hogy mire vagyok képes. Bízom benne, hogy hamar alkalmazkodom majd az itteni futballhoz és bekerülök a kezdőcsapatba. Támadó vagyok, így azon leszek minden erőmmel, hogy segítsem az együttest a gólszerzésben”.
 

Legfrissebb híreink