Itt keres új labdarúgókat a Fradi

Magyarország - Megszólalt a vezetőség!

Forrás:

 

A Ferencváros labdarúgócsapata vezeti a tabellát az OTP Bank Ligában, ettől függetlenül a zöld-fehér klub vezetői tovább erősítenék a csapatot. Ahogy a legtöbb esetben, ezúttal is külföldön keresnek olyan játékosokat, akik hasznára lehetnek a csapatnak – derül ki a fradi.hu cikkéből.

 

Dr. Berzeviczi Attila, az FTC Labdarúgó Zrt. igazgatóságának elnöke, valamint a klub korábbi játékosa és jelenlegi játékosmegfigyelője, Vladan Cukic Argentínában néz körül. „Három napot voltunk Mendozában, ahol mind a három komoly helyi klub vezetőivel találkoztunk – mondta Berzeviczi Attila. – További nyolc napot a fővárosban, Buenos Airesben töltünk, az utunk során pedig összesen 12 mérkőzést nézünk meg Vladannal, így sok játékosról képet kaphatunk. Persze konkrét labdarúgók is képben vannak.”

 

A ferencvárosi klub honlapján megjegyzik, hogy tavaly nyáron is szerződtetettek dél-amerikai játékost: az uruguayi Fernando Gorriaran érkezése után azonnal csapatuk alapembere lett, fáradhatatlan munkájával a zöld-fehér középpálya motorja, és 28 meccsen 2 gólt is szerzett.

Legfrissebb híreink