Itt folytatja Dzsudzsák Balázs

Egybehangzanak a sajtóhírek.

Forrás: mlsz.hu

Az UAESoccer szerint az Al-Ain csapatában folytatja Dzsudzsék Balázs.

Az Al-Ain hivatalos bejelentést még nem tett, de a legtöbb arab lap már kész tényként kezeli a transzfert. A magyar válogatott játékos hétfő este jelentette be, hogy elhagyja a klubját.

Élő közvetítés az átigazolási szezon hajrájáról - Bódog és Nikolics is visszatért - NB1.hu

„Beindult az átigazolási szezon, hírek szempontjából meg már hetekkel ezelőtt. Eddig az nb1.hu, nb2.hu, nb3.hu oldalainkon külön vezettük a fejleményeket, melyek a linkekre kattintva bármikor elérhetőek. A tematika nem változik, a kizárólag NB II-es, NB III-as hírek továbbra is az adott oldalakon jelennek meg, ebben a hírfolyamban viszont minden fejlemény megtalálható percről percre, részletekért viszont érdemes a bejegyzésekre kattintani.

Az Al-Ain jelenleg a negyedik helyet foglalja el a bajnokságban, 7 hellyel előzik meg Dzsudzsák előző csapatát.

. . ‫علي الهاجري ||‬ ‫.‬ ‫* جوجاك عيناوي .. رسمياً !‬

1,513 Likes, 93 Comments - حدث الرياضة (@uae.soccer) on Instagram: ". . ‫علي الهاجري ||‬ ‫.‬ ‫* جوجاك عيناوي .. رسمياً !‬"

FRISSÍTÉS, 11.09:

Dzsudzsák átigazolása: megerősítés - NB1.hu

Forrás: mlsz.hu Mint korábban jeleztük, meg van Dzsudzsák Balázs új csapata, most maga a játékos is megerősítette a hírt. Az UAESoccer szerint az Al-Ain csapatában folytatja Dzsudzsék Balázs. Az Al-Ain hivatalos bejelentést még nem tett, de a legtöbb arab lap már kész tényként kezeli a transzfert.

Legfrissebb híreink