Ismét több meccs megrendezése kerülhet veszélybe

Magyarország - Embertpróbáló lesz az időjárás. afrissítve!

Forrás:

Péntek: 10.29:
 
 
 
 
 
8.23:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Csütörtök: 16.20:
A tél alaposan megtréfálta már két héttel ezelőtt a magyar labdarúgást, NB I-es bajnokik, kupameccsek, komplett NB II-es forduló és megannyi más mérkőzés maradt el akkor. Az NB I-es stadionokban található gyepszőnyegek ismeretében kijelenthetjük, hogy necces a Honvéd-Hali, a Vasas-DVTK és a Paks-Újpest mérkőzések megrendezése (további, alacsonyabb osztályú találkozókról nem is beszélve), de tiszta szívből reméljük, hogy egy találkozó sem marad el, de nem árt a szurkolóknak is felkészülniük a várható helyzetre a péntekre jósolt jelentős esőzés után.
 
 
 
 
Íme, az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése:
 
Szombat
Borult lesz az ég. Országos, kiadós csapadékra kell számítani. A hajnali óráktól dél, délnyugat felől eső kezdődik, amelyet északon már délelőtt hó válthat fel. Délután főként keleten és délen - a havazásba átmenet előtt - átmenetileg fagyott eső, ónos eső is eshet. Késő estére a délkeleti tájak kivételével az ország nagy részén hótakaró kialakulása várható. Az északkeleti, északi szél folyamatosan erősödik, estére nagy területen viharossá fokozódik, ezért hófúvások kialakulására kell számítani. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -1 és +6 fok között alakul, délen lesz az enyhébb idő. A legmagasabb nappali hőmérséklet 1 és 10 fok között várható.
 
Vasárnap
Nagy területen elvékonyodik, helyenként fel is szakadozik a felhőzet. Reggelre jelentősen gyengül a csapadékhajlam, napközben szórványosan valószínű kisebb havazás, hózápor. Az északnyugati, északi szelet erős, kezdetben helyenként még viharos lökések kísérik, majd délutánra mérséklődik a légmozgás. A nap első felében hófúvások még kialakulnak. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -3 és -10, a legmagasabb nappali hőmérséklet +2 és -5 fok között várható.

Áll a bál: ezért maradt ki Sallai a válogatottból? - NB1.hu

A futballista nagybátyja értetlenül áll a döntés előtt.

Legfrissebb híreink