Ilyen az „együttműködés” a Fradi Tábor és a zsaruk között

Budapest – Rendnek kell lennie a lelátókon.

Forrás: Farkas Zsolt/nb1.hu

A Fradi-DVSC mérkőzésen történt események kapcsán az nb1.hu minden álláspontot és megjelenő információt igyekezett és igyekszik ismertetni! Megírtuk, remek volt a hangulat, jó volt a meccs, hírt adtunk a balhéról, az arra adott reakciókról (Kubatov-nyilatkozat, klub, rendőrség, SZSZJN, a késelő barátnője, klublegendák levele az ultráknak, a kormány álláspontja, Szeiler nyilatkozata, a Tábor és a klub közös közleménye, az FTC pénteki sajtótájékoztatója), az MLSZ Fegyelmi Bizottság büntetéséről és a közéleti honlapokon megjelenő beszámolókról, hírekről, információkról.

Amelyik fél nyilatkozott, vagy közleményt juttatott el az nb1.hu-hoz, az kivétel nélkül, illetve a véleményezésünk hiányában kapott helyt az oldalon. Ezek, a továbbiakban is így maradnak! Mert az állásfoglalás nem a mi dolgunk, mivel nem nyomozóhatóság, hanem híreket is közlő honlap vagyunk.

Most következzék Hamberger Ádám, a Fradi Tábor vezetőjének a nyilatkozata, amiből rövid kivonatot azért készítettünk, hogy akik nem tudják egyből megnézni a felvételt, azok is hozzájussanak a legfontosabb információkhoz.
 

Kubatov először nyilatkozott a Fradi-balhéról - NB1.hu

Kubatov a Fradi-balhéról

Hamberger Ádám, a Fradi Tábor vezetője az RTL Klub Házon Kívül című műsorának nyilatkozott.

Hamberger ismét elmondta, a Csatáry-molinó és a vénaszkenner vert éket közéjük és a klubvezetők közé, a távolmaradásuk miatt a helyettük kitalált új csoportról azt mondta, fájó volt látni, hogy ott állnak a helyükön, de senki nem gondolhatta komolyan, hogy pótolni tudja őket.

A balhéról elmondta, szurkolói és biztonsági mulasztás is történt, majd újra kijelentette, balgaság lenne azt hinni, hogy földobják egymást a zsaruknak, de a rendőrség munkáját továbbra sem akadályozzák.

Leszögezte, hazudna, ha azt mondaná, nem félnek, hogy fölbomolhat a megegyezés, de hisznek benne, hogy össze tudnak zárni, hogy tovább haladjanak és rend legyen a lelátókon.

 

Legfrissebb híreink