Ikszelt a Honvéd a Real Madriddal, Flamengót vert a Puskás Akadémia

Felcsút - Kezdetét vette a rangos torna.

Forrás: Puskás Akadémia

A Puskás Akadémia tudósítása:
 
"Nagyszerű sikert aratva 1–0-ra győzték le fiataljaink a Flamengo U17-es csapatát a 11. Puskás–Suzuki-kupa nyitómérkőzésén.
 
Fél perccel a kezdő sípszót követően a brazilok máris helyzetbe kerültek, Rhyan tizenhét méterről eleresztett lövése a kapunk fölé szállt. Ezt követően nagyjából kiegyenlített, ám igen harcos játék folyt a pályán. A 11. percben egy kemény összeütközést követően Papp Milán maradt a földön. Őt később le is kellett cserélni, helyére Posztobányi érkezett. A 13. percben aztán jött a gól: a Skribek buktatásáért megítélt szabadrúgást Magyar Zsolt tekerte gyönyörűen a jobb felső sarokba, mintegy húsz méterről. Tíz perccel később egy jobb oldali akciót követően ismét Magyar próbálkozott, labdája a jobb kapufa mellett ment el.
 
A fordulást követően maradt a férfias játék. A Flamengo nagyobb sebességre kapcsolt, ám komolyabb helyzetük nem igazán adódott. Az 51. percben Komáromi előtt adódott lehetőség a tizenhatoson belül, de nem találta el jól a játékszert. A hosszabbításban Rodrigo tudott kapura fordulni a büntetőterületen belül, de Ásványi biztosan védett. A szervezett támadások mellett a védelmünk is jól működött, többször állítottuk lesre a vendégek csatárait, így megérdemelten győztünk. 
A találkozót követő büntetőpárbajt 5-4-re a Flamengo csapata nyerte.
 
 
11. Puskás–Suzuki-Kupa
CR Flamengo–Puskás Akadémia 0-1 (0-1)
Gólszerző: Magyar Zsolt (13.)
 
 
 

 
 
A felcsúti Pancho Arénában zajló Puskás-Suzuki-Kupa második napjának nyitómérkőzésén a Budapest Honvéd 1–1-es döntetlent játszott a Real Madrid együttesével.A Budapest Honvéd szerzett vezetést büntetőből, amelyet Cipf Dominik értékesített. A 2x30 perces összecsapás második játékrészében a királyiak korosztályos csapata egyenlíteni tudott Garcia révén az 53. minutumban.
 
A találkozót követő büntetőpárbajt 3-2-re a Real Madrid csapata nyerte 
 
 
Eredmény:
Budapest Honvéd–Real Madrid 1-1 (1-0)
Gólszerző: Cipf (5.) – tizenegyesből, illetve Garcia (53.)
 
 
A-CSOPORT
Puskás Akadémia
Flamengo (brazil)
Panathinaikosz (görög)
Bayern München (német)
 
B-CSOPORT
Bp. Honvéd
Genk (belga)
Sporting CP (portugál)
Real Madrid (spanyol)

Legfrissebb híreink