Így verte meg a székelyföldi Sepsi a román bajnokot

Sepsiszentgyörgy – Íme, a meccshangulat, az öltözői ünneplés és a gólt a 92. percből.

Forrás:

Bér a rangadót Brassóban trendezték meg, ettől még az van, hogy a második hazai mérkőzését is megnyerte a román élvonal újonca: a Sepsi OSK ezúttal a bajnoki címvédő Viitorult verte meg a hajrában szerzett góllal (1–0). A vendégek mestere, Gheorge Hagi több alapemberét is nélkülözte, amire lehetett számítani, mert csapata a BL-ben vitézkedik éppen.

 

Sepsi OSK

OskVii HU. Megvan ! A mai nyereség utáni öröm ! RO. Am reusit ! Fericirea dupā victoria de azi !

 „Három arany pontot szereztünk egy nagyon jó csapat ellen, amelyen látszott a fáradtság, és élni tudtunk ezzel a lehetőséggel. Több és nagyobb helyzeteik voltak, de mi kihasználtuk a mienket” – mondta a lefújás után a 37 éves szentgyörgyi gólszerző, Hadnagy Attila az NS jelentése szerint.

 

Sepsi OSK

OskVii HU. A hangulat, a mai mérkôzésrôl ! ✊ RO. Atmosfera de la meciul de azi ! ✊

Győzelmükkel az immár hatpontos szentgyörgyiek feljöttek a táblázat hetedik helyére, míg a három meccse gólképtelen Viitorul 3 ponttal a 11. helyen áll.

 

ROMÁNIA, LIGA 1, 4. FORDULÓ

Sepsi OSK–Viitorul 1–0 (Hadnagy 92.) 

Sepsi OSK Sfantu Gheorghe 1-0 Viitorul Constanta - Gol Hadnagy - Streamable

Check out this video on Streamable using your phone, tablet or desktop.

Soha nem látott csoda érheti a Dunaszerdahelyt - NB1.hu

A DAC beharangozóját változtatás nélkül közöljük. „A DAC eddig soha nem látott módon kezdheti a bajnokságot - zsinórban három győzelemmel. Ehhez viszont le kellene győzni az előző szezon bronzérmes csapatát és a legsikeresebb szlovákiai kupaindulót, aki ellen a legutóbbi tíz, egymás elleni mérkőzésen nyeretlenek maradtunk. A DAC-Rózsahegy összecsapás vasárnap 18:30 órakor kezdődik.

Legfrissebb híreink