Így vállalja a "lehetetlen küldetést" a Balmazújváros edzője

Balmazújváros - Horváth Ferenc első nyilatkozata.

Forrás:

 

"Váratlanul ért a felkérés, hiszen Feczkó Tamást jó edzőnek tartom, és nem gondoltam, hogy edzőkérdés lehet Balmazújvárosban. Azt mondhatnám, hogy először lehetetlen küldetésként tekintettem a feladatra, – bár nincs olyan arcom, mint a Tom Cruise-nak – de szeretem a kihívásokat. Próbálok mindent megtenni az első osztályban maradás érdekében. Nagyon őszintének tűnik a vezetőség, a csapat, a környezet, egyszóval minden adott, hogy sikeresek lehessünk együtt!" - nyilatkozta friss kinevezése után Horváth Ferenc, a Balmazújváros mestere.

 

Élő közvetítés az átigazolási piac minden fejleményéről - NB1.hu

Magyarország - A Balmaznál szerdán bejelenthetik Feczkó utódját. A másodosztályban kapott munkát Lipcsei. Fontos bejelentést tett a Puskás. Immáron 30. alkalommal indítjuk útnak azt a hírfolyamunkat, amiben az átigazolási híreket gyűjtjük egy csokorba. Könnyen kiszámítható tehát, hogy 15 évvel ezelőtt csináltuk először, és mivel már több érdeklődés is történt, hogy mikor jön az új gyűjtés, ezért terveinkkel ellentétben, nem jövő hétfőn, hanem már ma indítjuk.

 

Az egykori válogatott labdarúgó eleddig Vecsésen, Szigetszentmiklóson, Kecskeméten, Pakson, Győrött, Székesfehérváron és Miskolcon dolgozott, s újra NB I-es kispadra ülhet. 

Legfrissebb híreink