Így toboroz híveket a Paks

Mindenki nyer!

Forrás:

Íme, a Paks nb1.hu-nak küldött közleménye:
 
"Klubunk, ahogyan eddig, úgy továbbra is kiemelten fontosnak tartja a labdarúgás, illetve a labdarúgó mérkőzések megszerettetését a fiatal korosztályokkal. A Mindenki nyer! elnevezésű akcióban a diákok csapatunk hazai NB I-es bajnoki mérkőzéseinek látogatásával pontokat gyűjthetnek saját iskolájuk számára. Az így összegyűjtött pontokat a bajnokság végén átváltjuk, és az intézmények sportszervásárlási utalványt kapnak érte cserébe. 
 
Tehát a diákok pontokat gyűjtenek iskolájuk számára úgy, hogy kilátogatnak az OTP Bank Liga paksi rendezésű mérkőzéseire, ami történhet szervezett formában, de akár egyénileg is. Fontos, hogy a diákok csak azon iskolák számára tudnak pontokat gyűjteni, amelyet előzetesen regisztráltatnak klubunknál. 
 
A regisztráció ingyenes és folyamatos, bármikor be lehet kapcsolódni az akcióba! 
 
Egy meccsen egy diák 100 pontot gyűjthet. A diákok akár szervezetten, akár egyénileg érkeznek, jelezniük kell a stadionunk hazai bejárata közelében felállított pultnál. Az iskola és a diák meccs előtti „regisztrációját” csak érvényes diákigazolvány felmutatásával tudjuk elfogadni. 
 
Az összegyűjtött pontokat az akció végén átváltjuk, és az iskolát sportszervásárlási utalvánnyal ajándékozzuk meg. 
 
Felhívásunk további kedvezménye, hogy a diákok, akik részt vesznek (egyénileg vagy szervezetten) akciónkban, az adott mérkőzést INGYEN tekinthetik meg. 
 
Fontos azt is hangsúlyoznunk, hogy játékunk nem egy iskolák közötti verseny! A Mindenki nyer! akciónkban - nevéhez méltóan - minden iskola támogatáshoz juthat. 
 
A nevezés módja: írásban, a megküldött nevezési lapon a következő e-mail címen: paksifc.titkarsag@gmail.com"

Legfrissebb híreink