Így térhetnek vissza a szurkolók - a klubok tájékoztatásai

Hivatalos bejelentések.

Forrás: MLSZ/Twitter

CIKKÜNK FOLYAMATOSAN FRISSÜL!

 

Hivatalos: visszatérhetnek a nézők! - NB1.hu

Forrás: Green Monsters/Facebook ÍME A MAGYAR KÖZLÖNYBEN MEGJELENT KORMÁNYRENDELET: ,,A Kormány 241/2020. (V. 27.) Korm. rendelete a szabadtéri rendezvényekről 2. § (1) Ha a rendezvényre vonatkozó jogszabályban, valamint az e rendeletben meghatározott feltételeket a rendezvény szervezője (a továbbiakban: szervező) biztosítja, a szabadtéri rendezvény - az élet- és vagyonbiztonságot veszélyeztető tömeges megbetegedést okozó humánjárvány megelőzése, illetve következményeinek elhárítása, a magyar állampolgárok egészségének és életének megóvása érdekében elrendelt veszélyhelyzet során teendő intézkedésekről (III.)

 

10.59: a Kaposvár bejelentése

 

Visszatérhetnek a nézők: az első klubjelzés - NB1.hu

Forrás: rakoczifc.hu ÍME A KAPOSVÁR BEJELENTÉSE: ,,A kormány csütörtöki döntésének értelmében visszatérhetnek a nézők a szabadtéri sportrendezvényekre, így az OTP Bank Liga NB I. 26. fordulójában már nem lesz zárt kapus csapatunk ZTE FC elleni bajnokija. A pénteken 20 órakor kezdődő összecsapás előtt néhány hasznos információval szeretnénk segíteni a szurkolókat.

 

11.32: Az MLSZ közleménye a Magyar Kupa döntőről:

 

 

13.12: a Kisvárda közleménye:

A Magyar Közlöny május 27-i számában megjelentek alapján a kormány megengedi, hogy a szabadtéri rendezvényeken a helyszínen is tartózkodjanak emberek. Ez alapján mi is beengedünk szurkolókat a szombaton 16:55-kor kezdődő Újpest elleni mérkőzésre, de csak a rendeletben meghatározottak alapján, vagyis minden negyedik székre ülhetnek majd szurkolók.

Első körben a szépszámú bérleteseink elhelyezését kívánjuk megoldani, azt követően a még megmaradt ülőhelyek számának ismeretében újabb tájékoztatást fogunk adni.

Szurkolóink türelmét és megértését köszönjük!

14.09: Puskás Akadémia-Ferencváros

Puskás-Fradi: jegyinformációk - NB1.hu

 

15.19: DVTK-Mezőkövesd

DVTK-Mezőkövesd: újra együtt - NB1.hu

 

16.15: Paks-Vidi

Paks-Vidi: bejelentés a szurkolóknak - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink