Így szerepeltek légiósaink a szombati meccseken

Európa – Priskin Tamás mesterhármassal jelentkezett.

Forrás: ŠK Slovan Bratislava/Facebook

 

A magyar válogatott Priskin Tamás három gólt szerzett a Slovan Bratislava színeiben a szlovák bajnokság 21. fordulójának szombati játéknapján. A pozsonyi klub honlapjának tudósítása szerint a csatár végigjátszotta a Trencín elleni hazai találkozót, amelynek második félidejében mesterhármast ért el, így csapata 4-3-ra győzött. Priskin már nyolcgólos a bajnoki szezonban, együttese pedig a tabella második helyén áll.

 

Vida Kristopher a dunaszerdahelyi DAC támadója szintén főszerepet játszott csapata 5-0-ás sikerében. A 21 éves magyar támadót László Csaba a kezdőbe nevezte, és ezt egy góllal és egy gólpasszal hálálta meg. Vida csapata a hatodik helyen áll a tabellán. A magyar támadó negyedik gólját szerezte a szlovák bajnokságban.

 

 

A Bundesliga 22. fordulójában a Gulácsi Péterrel felálló RB Leipzig hazai pályán 3-1-re legyőzte a Kölnt, ezzel továbbra is a második helyen áll a tabellán, öt ponttal lemaradva a Bayern München mögött, és nyolc ponttal megelőzve a Borussia Dortmundot. A magyar válogatott kapusa a 22. gólját kapta a Bundesliga idei kiírásában, ez a harmadik legkevesebb.

 

Legfrissebb híreink