Így látta meg a jövőt a Loki vezetőedzője

Debrecen – Újabb embert próbáló feladat vár a Lokira.

Forrás:

A Honvéd elleni, Kispesten elszenvedett vereség után csúszott vissza a tabellán a tizenegyedik, azaz kieső helyre a DVSC. Leonel Pontes, a Loki vezetőedzője azonban nem volt elkeseredett, hanem inkább a jövőbe tekintett az nb1.hu-nak adott nyilatkozatában. Mint mondta, rengeteg új játékost igazoltak a télen, kis idő kell, míg összeszoknak (akárcsak a Ferencváros esetében – a szerk), de bízik az újakban, akiktől azt várja majd, hogy gólokat szerezzenek, meccseket döntsenek el.

 

Pontes megvédte a cseréjét, amit a Nemzeti Sport a szemére vetett - NB1.hu

Nos, a trénernek igaza lett, legalábbis a múlt heti, DVTK elleni kiesési rangadón mindenképpen. Azt a meccset 3-0-ra húzták be a hajdúságiak, így elmozdultak a holtpontról, a kieső helyet meg átadták a legyőzöttnek.

 

Osváth Attila, aki az egyik legjobb jobb oldali védő Magyarországon szerezte meg az első gólt átlövésből, igaz, ehhez kellett a miskolci kapus, Ivan Rados ügyetlenkedése is. Frank Feltscher szintén átlövésből talált a kapuba, ő bikázta be a harmadikat, eszement nagy gólt szerezve. De az újak közül még Filip, Chuka és Shuk is a mezőny jobb teljesítményt nyújtó játékosai közé tartozott. A közös bennük, hogy mindannyian a télen igazoltak Debrecenbe.

 

A Honvéd elleni zakó után azt írtuk, sorsfordító két meccs vár a Lokira, mert ha mindkét hazai meccsét megnyeri, stabil középcsapattá és nem kieső jelölté válik.

 

Most újabb embert próbáló feladat vár a debreceniekre, mert az utóbbi hetekben szárnyaló Paksot fogadják majd…

 

Legfrissebb híreink