Így jellemezte riválisait az FTC új játékosa

Gyorsan befogadták a társai.

Forrás:

Honlapunkon is olvashattak arról, hogy a Fradi újabb kapust szerződtetett: Gróf Dávid után Szécsi Gergő is a bajnokcsapatban folytatja a pályafutását. A Balmazújvárostól érkező futballista az ausztriai edzőtáborban nyújtott teljesítményével tudta meggyőzni a zöld-fehérek szakmai stábját. 
 
"Úgy indultam neki az edzőtábornak, hogy megpróbálom a maximumot nyújtani, hátha sikerül meggyőznöm a Ferencváros szakmai stábját. Boldog vagyok, mert úgy néz ki, sikerült. Nagyszerű érzés volt a csapattal készülni, már csak azért is, mert a Fradiba eljutni önmagában nagyszerű dolog. A többiek gyorsan befogadtak, ezt köszönöm nekik" - osztotta meg a gondolatait Szécsi a FradiMédiának.
 

A 30 éves kapusnak fel kell kötnie a gatyáját, hiszen Dibusz Dénes és Gróf Dávid személyében komoly vetélytársai lesznek az FTC-ben. Ezzel tisztában van Szécsi is, aki így jellemezte a riválisait:
 
"Két nagyszerű kapus, válogatott játékos van előttem, ezzel tisztában vagyok. Csinálom a dolgomat és meglátjuk majd, mit hoz a jövő" - fogalmazott Szécsi, aki az előző szezonban 27 NB II-es meccsen védett a Balmazban. 

Legfrissebb híreink