Így játszottak légiósaink a szombati mérkőzéseiken – VIDEÓ!

Európa – Mervó Bence nem lassít, Szalai Ádám gólpassz adott.

Forrás:

LENGYELORSZÁG, RÁJÁTSZÁS, FELSŐHÁZ, 3. FORDULÓ

 

Pogon Szczecin 1–0-ra legyőzte a Lech Poznant a lengyel bajnokság felsőházi rájátszásának szombati játéknapján. A hazaiaknál Gyurcsó Ádám lágyéksérülése nem jött rendbe, edzője ezért nem cserélte őt be, míg a poznaniak soraiban Kádár Tamás végigjátszotta a mérkőzést, a szintén kezdő Lovrencsics Gergőt a szünetben lecserélték.

 

 

Pogon Szczecin–Lech Poznan 1–0

 

 

LENGYELORSZÁG, RÁJÁTSZÁS, ALSÓHÁZ, 3. FORDULÓ

 

A lengyel bajnokság (Ekstraklasa) alsóházának 33. fordulójában a Mervó Bencét és Gosztonyi Andrást is bevető Slask Wroclaw 2-1-re nyert a Podbeskidzie otthonában. A hétközi fordulóban duplázó Mervó ezúttal is a kezdőként lépett pályára, és a 30. percben meg is szerezte a vezetést együttese számára. A második félidőben japán csapattársa Ryota Marioka növelte kétgólosra a wroclawi előnyt, amiből egyet sikerült megőrizniük. A Gosztonyit a 70. percben bevető, győzelmével 24 pontos Slask négy fordulóval a bajnokság vége előtt hét pontra távolodott a kieső helytől.

 

Podbeskidzie-Slask Wroclaw 2-1

 

 

 

NÉMETORSZÁG, BUNDESLIGA, 31. FORDULÓ

 

A 20. perctől tíz emberrel játszó Ingolstadt döntetlent játszott a gólpasszt adó Szalai Ádámmal felálló, sereghajtó és egyre kilátástalanabb helyzetbe kerülő Hannoverrel. A vendégeknek már csak minimális esélye van a bennmaradásra, ugyanis három körrel a zárás előtt kilenc pontra állnak az osztályozós helytől. Amennyiben az Eintracht Frankfurt vasárnap nyer a Mainz ellen, a Hannover kiesik.

 

Ingolstadt–Hannover 2–2 (Morales 10., Mo. Hartmann 25., ill. Szakai 58., Kijotake 82.)

Legfrissebb híreink