Így játszottak légiósaink a szombati mérkőzéseiken

Európa – Stieber gólt lőtt, Gulácsi és Kalmár tizenegyespárbajozott.

Forrás:

A Kaiserslautern csapatában először kapott kezdőként bizonyítási lehetőséget a magyar válogatott Stieber Zoltán, aki rögtön góllal jelezte, bármikor lehet rá számítani. A harmadik ligás Hallescher elleni kupameccs 36. percében két nagyszerű csel után talált be 16 méterről, másodszor is vezetést szerezve a Lauternnek a mérkőzésen. Csapata azonban végül 4-3-ra kikapott és kiesett.

 

 

Drezdában is magyar érdekeltségű meccs volt, 30 ezer őrjöngő szurkoló előtt. A Dynamo végül 2-2-re végzett a Gulácsi Péterrel a kapuban felálló, élvonalbeli RB Leipzig ellen amely 2-0-ra vezetett a szünetben. A vendégeknél Kalmár Zsolt végig a kispadon ült, egészen a 117. percig. A rendes játékidő és a hosszabbítás sem hozott döntést, így jöhettek a büntetők, amelyeket a hazaiak lőttek jobban és 5-4-re győztek. Kalmár csapata első büntetőjét lőtte és értékesítette, Gulácsi egyszer sem tudott hárítani.

 

Német Kupa

Hallescher – Kaiserslautern 4-3 - hosszabbítás után

Dynamo Dresden – RB Leipzig 2-2 - 11-esekkel: 5-4

 

Lengyelország

A Cracovia hátvédje, Litauszki Róbert a kispadon nézte végig Ruch Chorzow elleni hazai meccsetüket, amely 1-1-es döntetlennel ért véget.

 

Cracovia - Ruch Chorzow 1-1

 

Anglia

Bogdán Ádám a negyedik bajnokiját is végig védte a Wiganben, amely 4-3-ra kikapott a Nottingham Forest otthonában. A hazaiak négyszer vezettek a meccsen, a magyar kapusék csak háromszor tudtak egyenlíteni, ezért kaptak ki. Hiába kapott négy gólt, Bogdánt dicsérte klubja sajtóosztálya, több bravúros védése is volt, tizenegyest is hárított.

 

Nottingham Forest – Wigan 4-3

 

 

Dzsudzsák Balázs remekléséről a linkre kattintva lehet olvasni.

Legfrissebb híreink