Így hathat a koronavírus Szoboszlai esetleges átigazolására

Lehet, hogy értjük, hogy miért.

Forrás: MTI

Korábban többször is beszámoltunk arról, hogy olasz lapok jóformán hetente közlik az információkat Szoboszlai Dominik lehetséges átigazolásáról. Noha a Salzburg magyar középpályása és menedzsere, Esterházy Mátyás nem egyszer nyilatkozott úgy a közelmúltban, egyelőre nincs napirenden a váltás, a nyári piac csavarhat egyet a helyzeten.

Szoboszlai és AC Milan: megszólalt a játékosügynök - NB1.hu

 

Pláne a koronavírus-járvány árnyékában, legalábbis friss olasz hírek szerint. A Corriere di Roma szellőztette meg, hogy a jelenlegi gazdasági helyzet a 19 éves tehetséget figyelő Juventust és Milant is kedvezőtlenül sújthatja, így emiatt a fő kérőnek előrelépő Lazio csaphat le Szoboszlaira. 

Corriere Roma - La Lazio sfida Milan e Juve per Szoboszlai

 

Hogy egész pontosan miért, azt nem részletezi a cikk, ám Észak-Olaszországot, így Lombardia és Piemont tartományt súlyosabban érinti a járvány, így hiába számítanak fő gazdasági központnak, sajnos teljesen tönkremegy lényegében minden - nem egy sportklub jövője is kérdésessé vált és válik. Tegyük hozzá, reméljük, a helyzet ott is javulni fog, és egy esetleges Szoboszlai-transzfert nem ez fog eldönteni...

Legfrissebb híreink