Így értékelt a listavezető Fradi edzője

Budapest - Megvédte a Vasas edzőjét, kritizálta csapata játékát és a Szusza Ferenc Stadion öltözőjét.

Forrás:

Két gólos győzelmet aratott a Vasas vendégeként, és mivel a Videoton kikapott Szombathelyen, a tabella élén zárta az őszt a Ferencváros.

Még mielőtt Thomas Doll értékelte volna a mérkőzést, nemtetszését fejezte ki, hogy a Szusza Ferenc Stadionban milyen öltözőt kapott a csapata, írja a Nemzeti Sport..

„Ha ez a tisztelet a magyar labdarúgásban, akkor jó éjszakát! Olyan helyen öltözködtünk, amelyről az ember már azt gondolhatta, nem is a stadion része. Száz méteres alagút a folyosón... A Vasas abban az öltözőben volt, ahol általában a vendég csapat szokott lenni, mi meg mehettünk volna akkor a hazai öltözőbe vagy fordítva. Nem tudom, ki döntött erről, de nem tartom korrektnek, ilyet nem illik tenni. Megeshet, hogy legközelebb a Groupama Arénában is keresünk olyan öltözőt, ahol egyébként a fűnyírók szoktak állni."

Ezután rátért a pályán történtekre, úgy fogalmazott, kemény, harcias mérkőzést játszottak a Vasassal.

„A második percben Lovrencsics Balázs gyönyörű fejes góljával megszereztük a vezetést, ezután azonban nehezen találtunk rést ellenfelünk kapujáig. Nagyon mélyen védekeztek, nehéz volt kreatívan játszani. A meccsnek volt olyan szakasza, amikor könnyelműen és feleslegesen vesztettük el a labdát, szükségtelennek érzem, hogy előre ívelgettünk. Ehelyett ki kellett volna várni, kicsalogatni a Vasast a védekezésből."

A második félidővel kapcsolatban elmondta, fegyelmezetten védekeztek, kevés teret engedtek az angyalföldieknek és ahogy az ilyen mérkőzéseken lenni szokott, végül kontrából szerezték meg a második találatukat. A három ponttal elégedettek, de tudja, hogy ennél sokkal jobban is tudnak futballozni. 

A sajtótájékoztató végén kritikát fogalmazott meg arról, hogy a mérkőzés előtt két-három nappal már Michael Oenning lehetséges utódja volt a téma a sajtóban (és, tegyük hozzá: a Vasas vezetőségében...).

„Német kollégám nagyszerű munkát végzett két év alatt a Vasasnál, úgyhogy nagyon bosszantott és tiszteletlenségnek tartottam, hogy ilyen cikkek jelentek meg. Örülnék, ha egyszer játékost látnék a címlapon, aki mondjuk nem tudta jól lekezelni a labdát... És nem mindig az edzőket, főleg, ha jól dolgoznak."

 

Így áll az NB I góllövőlistája az őszi idényt követően - NB1.hu

Így áll az NB I góllövőlistája az őszi idényt követően

Legfrissebb híreink