Így érintette Thomas Dollt, hogy a távozását követelték a szurkolók

Budapest - Doll jövőjére utalt a vezérigazgató

Forrás:

A vezetők számára az idei évben a Magyar Kupa siker volt a csúcs, de a gyengébb bajnoki rajt után úgy érzik, a Fradi jövőre is nagy eredményekre lehet képes. Labdarúgásban többnyire szezonokat szoktak értékelni, a Fradi TV legutóbbi adásában Thomas Doll vezetőedző és Orosz Pál a labdarúgó Zrt. vezérigazgatója a 2017-es naptári évre tekintett vissza.
 
A csapatot éppen négy éve irányító német szakember beismerte, a tavaszi szezon nem sikerült jól, hiszen csak a negyedik helyen zárt a csapat, ami csalódást jelentett. Ugyanakkor így sem negatív az első félév, hiszen a sérülések ellenére, hihetetlen küzdeni akarással megnyerték a Magyar Kupát.
 
 

Mégsem jön a Fradi egyik kiszemeltje - NB1.hu

Nem jön a Fradi egyik kiszemeltje

 
A nyári nemzetközi kupabúcsú után a bajnokságban is nehezen indult be a Fradi, és ez volt Doll számára is a legnehezebb időszak. „Nyáron új kezdetre volt szükségünk. Több fontos játékos távozott, újjá kellett építeni a csapatot. A nehézségek együtt járnak a futballal, de azért bosszantott, hogy 3-4 gyengébb meccset követően a távozásomat követelték” – mondta Doll a nehézségekről.
 
„Hét címet nyertünk vele, tehát a Ferencváros legsikeresebb edzői között van. Nagyon jó munkát végez és szerintem egy edzőt az eredményei minősítenek. Miután jelenleg is vezetjük a bajnokságot, szerintem teljesen rendben vagyunk” – értékelte Orosz az edző munkáját.
 
Doll szerint a Vasas elleni 5-2-es győzelem volt a fordulópont, ezután érezték úgy, hogy nagy eredményekre lehetnek képesek. De ugyanilyen jelentőséggel bírt a Debrecen elleni teltházas siker, illetve a Videoton legyőzése. De számára a szürke játékkal begyűjtött három pontok is ugyanolyan értékesek.
 
„Elégedettek lehetünk a 41 pontunkkal, különösen, ha a szezon elejét is figyelembe vesszük” – mondta Doll, míg Orosz kiemelte, a legutóbbi 10 meccséből nyolcat megnyert a csapat és erre a jövőben is lehet építeni.
 
 

Figyeli az Újpest a 97 NB I-es meccsel bíró tehetséget - NB1.hu

Figyeli az Újpest a 97 NB I-es meccsel bíró tehetséget

Legfrissebb híreink