Így elemezte Bernd Storck a magyar–portugált

Budapest – A német külön kiemelte a szurkolókat is.

Forrás:

Mint ismert, a több mint egy órán keresztül emberhátrányban játszó magyar labdarúgó-válogatott vasárnap este 1-0-s vereséget szenvedett Portugáliától az Üllői úton világbajnoki-selejtezőn, így matematikailag is kiszállt a kvalifikációért folyó versenyből. Bernd Storck, a házigazda szövetségi kapitánya taktikus játékról, hibákról és a szurkolókról is beszélt értékelésében.

 

„Vereség után nyilatkozni mindig szomorú dolog, de most egyben kissé bosszantó is, mert a 30. percben történt kiállítás után teljesen át kellett alakítanunk a meccstervünket, hogy helytálljunk a nagyon erős portugál válogatott ellen” – értékelt a Magyar Labdarúgó-szövetség honlapja által idézett Storck. – A játékosaim az első félidőben taktikusan játszottak, végig nagyot harcoltak a jó eredményért, és a végig mellettünk álló szurkolókkal együtt mindent megtettek a sikerért. Voltak azért hibáink is, az egyikből gólt kaptunk, és innen már nagyon nehéz dolgunk volt. Gratulálok a portugáloknak, megérdemelten nyertek, de minden elismerésem a magyar válogatott játékosoké, és külön köszönöm a szurkolóknak a csodálatos támogatást – összegzett a szövetségi kapitány.

 

A nemzeti tizenegy a sorozatból hátralévő két mérkőzését októberben játssza: hetedikén Svájcban, 10-én Budapesten, Feröer-szigetek ellen bizonyíthat a Storck-csapat.

 

Megszólalt Priskin a döntő kiállításáról - NB1.hu

Ezt mondta Priskin a kiállításáról

Legfrissebb híreink