Így búcsúzott a Ferencváros táborától Lipcsei Péter – videó!

Dunaújváros – Videóösszeállítás a Fradi-tábor vasárnapi akciójáról.

Forrás: Facebook/Fradimob

Ismét NB III-as meccsen mutatta meg a ferencvárosi tábor, hogy milyen hangulatot tud produkálni, ha bemegy a stadionba. Vasárnap Dunaújvárosban egyúttal Lipcsei Pétertől is búcsúztak, hiszen nem tudni, hogy a közeljövőben mi lesz a zöld-fehérek legendájának a sorsa.

 

Nézzük mit nyilatkozott Lipcsei Péter és a szurkolói videókat.

 

“Először is szeretném megköszönni, hogy ennyien lejöttetek és támogattátok a csapatot. Nagyon nehéz érzelmek nélkül beszélni és sajnos nem volt egy nagyon jó félévünk, ennek az NBIII-as csapatnak, de én úgy gondolom hogy a fiúk csúsztak-másztak. Viszont páran úgy döntöttek, hogy ez az NBIII-as csapat megszűnik jövőre. Én csak szeretném megköszönni a srácoknak, hiszen sajnos húsz játékos kiöregszik az U19-es csapatból és másfelé fogja vinni az élet. Én kívánok nekik itt mindenki előtt nagyon jó játékot, mind az életben, mind a pályán, mind a pályán kívül. Mindig mondtam nekik, egész héten erről beszéltem nekik, hogy ti megérdemlitek ezt. És ezt mondtam a srácoknak, hogy értetek érdemes élni, mert én tudom, hogy mit jelentetek ti. És ha még rosszul is játszunk, a gyerekeknek kötelező csúszni-mászni értetek. És úgy gondolom, hogy ez nagyon sokat előre fogja őket vinni, bár sajnos nem veletek, mert valakit másfelé visz az útja. Még egyszer le a kalappal előttetek, nagyon szépen köszönöm. Mindörökké Ferencváros!”

Ferenczvárosi C-közép

Ferenczvárosi C-közép. 16,925 likes • 4,299 talking about this. A Ferenczváros oldallelátós szurkolóinak hivatalos oldala. Mi mindenhol ott vagyunk!

Tűsarok és Stopli Blog / Wukovics-Páncsics Diana

 

Legfrissebb híreink