Így áll a Honvéd eladása – Hemingway elmondta

Már nem 5 milliárd az ára, és mint többször megírtuk, még (!) nem adta el.

Forrás:

George F. Hemingway, a Honvéd tulajdonosa volt a Reggeli Start egyik vendége. Hemingway elmondta: legkésőbb néhány héten belül kiderül, melyik cég építheti az Új Bozsik Stadiont, és a szombaton egész napos programmal elbúcsúztatott régi létesítmény bontásával még az idén elkezdődhetnek a munkálatok. Hemingway közölte, hogy az új aréna 8200 néző befogadására lesz alkalmas, s 2020 második felére már biztosan birtokba veheti a Budapest Honvéd. Az építkezés állami forrásból valósul meg, az üzletember tájékoztatása alapján a Bp. Honvédnak csupán a költségvetésben eredetileg nem szerepelt tételek, például gépek, traktorok beszerzéséhez kell 30 százalékos önrész biztosításával hozzájárulnia. A csapatról elmondta, már végleges a játékoskeret.
 

Hemingway beszélt a Honvéd eladásáról is. Mint ismeretes, az nb1.hu írta meg elsőként még a télen, hogy zajlanak a háttéregyeztetések, politikai- és üzleti körökből származó információink szerint 5 milliárd volt akkoriban a klub kikiáltási ára. Mint szintén jeleztük, Hemingway remek közgazdász, aki az alkudozásokat is mindig előre beleszámítja a tervezett képletbe és ennek itt vannak az első jelei ebben az esetben. A jelenlegi hírek szerint 3 milliárd a klub ára.
 
Azaz, az van, amit az nb1.hu írt: eladni még nem adta el, de tárgyal róla, a Nemzeti Sport hetekkel ezelőtti értesülése, hogy eladta már, téves volt.
 

Legfrissebb híreink