Igazolt a ZTE, távozó Kisvárdán, marad Gyirmóton a Puskás tehetsége

Hivatalos bejelentések.

Forrás: ztefc.hu

ZTE

"Újabb játékos csatlakozik felnőtt csapatunk keretéhez. Nikola Serafimov, a hórihorgas középhátvéd az észak-macedón első osztályból érkezik a Zala partjára. A tehetséges bekk számos kérő közül választotta együttesünket és ma kora délután az aláírásra is sor került.

A 21 éves játékos a védelemben több poszton is bevethető, sőt a középpályán sem mozog idegenül. Fiatal kora ellenére, a 193 centiméteres futballista megfordult már Csehországban és makedón bajnoknak is mondhatja magát.

Az U21-es észak-macedón válogatott oszlopos tagja három évre kötelezte el magát klubunk mellett és a 31-es mezszámot fogja viselni csapatunkban. Sok sikert kívánunk kék-fehérben!

Névjegy:

Nikola Serafimov
Születési idő: 1999.08.11
Magasság: 193 cm
Nemzetiség: Észak-macedón
Poszt: Középhátvéd
Mezszám: 31"

GYIRMÓT-PUSKÁS AKADÉMIA

"Radics Márton, a Puskás Akadémia FC játékosa 1 éves kölcsön szerződést írt alá Gyirmóton.

A  magyar utánpótlás-válogatott labdarúgó 2021. januárjában érkezett kölcsönbe. A Merkantil Bank Liga NB II. 2020/2021-es idény tavaszi szezonjában 16 bajnoki mérkőzésen jutott szóhoz csapatunkban. A fiatal középpályásra továbbra is számít Csertői Aurél vezetőedző, így a féléves kölcsönt követően újabb egy évig marad klubunk játékosa.

A labdarúgó gyirmóti pályafutásához sok sikert kívánunk."

"A Radka becenévre hallgató 19 esztendős labdarúgó már tavasszal is Csertői Aurél együttesében játszott. Jól is ment neki, mert 16 mérkőzésen is szóhoz jutott, 13-szor kezdőként, ráadásul nagy hajrával kiharcolták a feljutást az első osztályba, így a következő szezonban újra az NB I-ben szerepelhet majd, ahol már 18 találkozón is pályára lépett korábban, még klubunk színeiben. 

Sok sikert Gyirmóton, Radka!"

KISVÁRDA

"A hétfői felmérésre már csak búcsúzni köszönt be eddigi csapattársaihoz Cornel Ene, aki eddig mind a három NB I-es évünkben lehetőséghez jutott. Első mérkőzését 2018. augusztus 5-én, Újpesten (0–1), az utolsót 2021. április 9-én, Mezőkövesden (1–0) játszotta kisvárdai színekben. A kettő között ötven NB I-es mérkőzésen szerepelt, vagyis összesen 52 élvonalbeli meccs áll a neve mögött. No meg 4278 pályán töltött perc, egy-egy gól és gólpassz, tucatnyi sárga lap és két kiállítás – a második épp a számára utolsó kisvárdai mezben játszott meccsen, Mezőkövesden.

Cornel Ene lejáró szerződését nem hosszabbították meg a felek, így a román belső védő szabadon távozhat. A játékosnak köszönjük a Kisvárdáért tett szolgálatait, vezessen bárhova is az útja, további pályafutásához sok sikert és jó egészséget kívánunk."

Enével kapcsolatban a román élvonalbeli Poli Iasi érdeklődik.

Legfrissebb híreink