nb1.hu

Huszti Szabolccsal és Toldi Gáborral folytatja a Vidi – reakciók

Bejelentést tettek a fehérváriak.

Korábban jeleztük, hogy a MOL Fehérvár játékosai megkezdték a felkészülést. A Vidi a hivatalos oldalán most arról számolt be, hogy 2023-ban is a Huszti Szabolcs, Toldi Gábor edzőpáros irányítja a gárdát.

Íme a fehérváriak közleménye:

"Klubunk döntése alapján az edzőpáros megkapja a lehetőséget a folytatásra, így a tavaszi idényben az első csapat vezetőedzője Toldi Gábor lesz, a végső szakmai döntéseket Huszti Szabolcs hozza majd meg.

“Október 17-én érkezett a Vidihez Huszti Szabolcs és Toldi Gábor, akik nehéz helyzetben vették át a csapat irányítását. Az edzőpáros felrázta a csapatot, megérdemlik, hogy hosszabb távon is megmutathassák, hogy képesek egységes és eredményes csapatot faragni a Vidiből! Ahogyan eddig is, ezután is közösen dolgoznak majd, a döntések felelőssége Szabié lesz. Szeretném, ha egy kemény felkészüléssel a hátuk mögött tavasszal visszavezényelnék a csapatot arra a sikeres útra, amelyen egy évtizeden keresztül voltunk. Természetesen ebben meg lesz az én felelősségem is, hiszen szükség van vérfrissítésre a keretben, a konkrét bejelentésekig azonban szeretném szurkolóink türelmét kérni. A csapat ma találkozott újra, két hét edzés után az ünnepekre elengedjük a családjaikhoz a játékosokat, utána azonban újra száz százalékosan mindenki azért dolgozik majd, hogy tavasszal ledolgozzuk hátrányunkat és minél eredményesebben szerepeljünk” – mondta sportigazgatónk, Juhász Roland.

„Fehérváron születtem, játékos- és edzői pályafutásom jelentős részét is itt töltöttem, így nagyon nagy megtiszteltetés számomra, és köszönjük a vezetőségnek, hogy folytathatjuk a munkát. Az edzői stáb mindent el fog követni azért, hogy a játékosokból kihozzuk a legtöbbet, a szurkolók újra büszkék lehessenek a csapatra, és örömmel járjanak ki Sóstóra” – mondta el honlapunknak Toldi Gábor.

“Köszönjük a bizalmat, és ahogy az elmúlt két hónapban, a folytatásban is azért dolgozunk majd, hogy minél eredményesebben, a klub közelmúltjához és történelméhez is méltó módon szerepeljen a Vidi. A lehetőségek ehhez abszolút adottak, és biztos vagyok benne, hogy a vezetőség képes lesz megfelelő erősítéseket igazolni a téli átigazolási időszakban. Most december 22-ig Sóstón dolgozunk, majd az ünnepek után egy hét fehérvári edzés után a tervek szerint Horvátországba utazunk edzőtáborozni január 8. és január 20. között, így lesz elég időnk felkészülni a tavaszi idényre” – nyilatkozta Huszti Szabolcs."

A MOL Fehérvár január végén a Kecskemét otthonában vívja az első bajnokiját 2023-ban.

Megosztás:
Kapcsolódó hírek