Huszti a Vidinek bókolt, a Gyirmót tulajdonosa nem kertelt - nyilatkozatok

Nego abban bízik, hogy nem szakad meg a sorozatuk.

Forrás: dvsc.hu

Szombaton három mérkőzéssel folytatódik az NB I nyolcadik fordulója. Ebben a cikkünkben összegyűjtöttük azt, hogy a főszereplők milyen reményekkel várják a találkozókat.

Újpest-Gyirmót (kezdés: 14.45)

Horváth Ernő, a Gyirmót tulajdonos-ügyvezetője: "Ez nagyon fontos mérkőzés lesz, hiszen a két kieső helyen lévő hárompontos csapat találkozik, de a párharcból a Gyirmótnak kell kijönni győztesen és megindulni felfele a tabellán. Nagyon bízunk abban, hogy ezt a felelősséget a csapatból mindenki átérzi és mindent megtesz azért, hogy Újpesten győztesként tudjunk lejönni a pályáról." (kisalfold.hu)

Puskás Akadémia-Mezőkövesd (kezdés: 17.00)

Luciano Slagveer: "Volt egy sérülésem, de a legutóbbi bajnokin már játszottam. Remélem, hogy ez most is így lesz. Szeretnék még inkább a csapat hasznára lenni. A Mezőkövesd ellen ki kell kényszerítenünk, hogy nálunk legyen többet a labda. A gyors támadásba való átmenet közben pedig koncentrálnunk kell a befejezéseknél. Legutóbb nem tudtunk gólt rúgni, most hatékonyabbnak kell lennünk."

DVSC-MOL Fehérvár (kezdés: 19.30)

Huszti Szabolcs: "Régóta nem sikerült megverni a Fehérvárt, még én is voltam a vendégek játékosa, amikor a Lokinak becsúszott egy-két vereség. Igaz, aktuális ellenfelünk nem kapta el a fonalat a rajtnál, de jó gárdáról van szó. A Ferencváros mellett a Mol Fehérvár a másik olyan csapat, amelynek kiemelkedő kerete van, de meglepetést szeretnénk okozni. Reálisan kell nézni, a múlt héten a Kisvárda többet tett a sikerért, főleg a második félidőben, de persze fájó a 89. percben gólt kapni. Ugyanazt mondtam a srácoknak, mint minden meccsen, hogy támadó felfogásban, agresszívan játsszanak. Hasonló mentalitást várok a székesfehérváriak ellen is." (dvsc.hu)

Nego Loic: "Személy szerint nagyon várom a szombat esti meccset, hiszen a DVSC ellen az elmúlt években mindig jó eredményeket értünk el, ráadásul a Loki vezetőedzője a korábbi csapattársunk, Huszti Szabolcs, akivel nagyon szerettem együtt játszani a Vidiben. Örülök, hogy megtalálta a számításait és Toldi Gáborral közösen irányíthatja a Debrecent. Úgy érzem, az a nyílt, őszinte támadófutball, amit a DVSC játszik, jól jellemzi Huszti Szabolcs filozófiáját. Rengeteg gólt lő a Loki, emiatt nagyon fegyelmezetten kell védekeznünk, ugyanakkor sok gólt is kapnak, ezt mindenképp ki kell használnunk. Összességében nehéz meccsre számítok, de bízom abban, hogy sikerül a korábbi évekhez hasonlóan, ezúttal is jó eredményt elérnünk a DVSC ellen." (molfehervarfc.hu)

Tabella a linkre kattintva érhető el

Legfrissebb híreink