Hosszabbított a Vasas válogatottja

Budapest - Egy másikról hamarosan döntés születhet.

Forrás:

A Vasas közleményét változtatás nélkül közöljük, de hozzátesszük, egy másik válogatottról is hamarosan döntés születhet.
 
"Válogatott játékosunk, Berecz Zsombor és Vancsa Miklós, a Vasas FC ügyvezető igazgatója pénteken aláírta a játékos 2018 nyarán lejáró szerződésének egy évvel történő meghosszabbítását.
 
Erről Vancsa Miklós tájékoztatta honlapunkat, aki hozzátette:
 
„Nagyon örülök annak, hogy Magyarország egyik legjobb belső középpályásával sikerült szerződést hosszabbítania a Vasas FC-nek. Úgy vélem, ez a jelző nem túlzás, amit Zsombi elmúlt évi teljesítménye is igazolt. Egyúttal jelzi azt is, hogy a Vasas igyekszik értékeit megtartani.
 
Ugyanakkor kétségtelen, hogy az idő kerekét és a fejlődést megállítani nem lehet, és annak van realitása, hogy Zsombi egy éven belül várhatóan külföldre igazolhat.
A Vasas FC vezetése továbbra sem mondott le arról, hogy a közeljövőben egy csatárt igazoljon. Erre vonatkozólag komoly erőfeszítéseket teszünk és tárgyalásokat folytatunk, amikről reményeink szerint hamarosan tájékoztathatjuk szurkolóinkat és a közvéleményt.”
 
Berecz Zsombor az aláírást követően elmondta:
„Hálás vagyok a Vasas FC vezetésének, ahol 13 éves korom óta otthon érzem magam. Az elmúlt években rengeteg megbecsülést, tiszteteletet és szeretetet kaptam a Vasas vezetőitől, edzőimtől, játékostársaimtól és lelkes szurkolóinktól, amit nagyon köszönök mindenkinek. Ha úgy alakul a sorsom, hogy a Vasastól eligazolok, csak külföld jöhet számításba, más hazai klub nem."
 

Abszolút esélyes nélkül rajtol el az NB II-es bajnokság - NB1.hu

Rajt az NB II-ben

Legfrissebb híreink