Hosszabbított a Paks tehetséges kulcsembere

Paks - További három évig marad.

Forrás:

 

Többször, több fórumon is elhangzott már, csapatunk egyik erőssége az, hogy keretünket csak magyar játékosok alkotják. Minden bizonnyal ennek is köszönhető az, hogy legendásan jó hangulat van az öltözőnkben, és igazi csapatszellem uralkodik a PAKSI FC-nél - írja a paksifc.hu.

Csertői Aurél ezzel kapcsolatban korábban úgy nyilatkozott, hogy számunkra az is erősítést jelenthet, ha a jelenlegi játékosállomány együtt marad. Jó hírrel tudunk szolgálni, Papp Kristóf, csapatunk egyik alapembere a középpályán, meghosszabbította szerződését. Az új megállapodás 2021. június 30-ig köti őt a PAKSI FC-hez. Kristóf 2015 nyarán igazolt hozzánk az NB II-es Gyirmóttól. Elég hamar be is mutatkozott az élvonalban, augusztus 8-án, a PAKSI FC - Budapest Honvéd (3:1) találkozón kapott 7 percet. Azóta 77 bajnoki meccsen 9 gólt szerzett, ebből négyet a jelenlegi bajnokság őszi fordulóiban. 

"Remekül érzem magam Pakson, és tudom, hogy nagyon sokat köszönhetek ennek a Klubnak, itt váltam élvonalbeli labdarúgóvá - mondta a 24 éves játékos. Igaz csábítanak külföldre, én mégis úgy gondoltam, hogy tartozom annyival a PAKSI FC-nek, hogy ameddig csak lehet, ebben a csapatban futballozzak. Úgy érzem, a mögöttem álló ősz volt az eddigi legjobb szezonom. Rúgtam négy gólt is, és bízom benne, hogy ezt tavasszal még növelni tudom. Igyekezni fogunk elmozdulni a hetedik helyről, és ennél feljebb szeretnénk zárni majd a bajnokság végén."

Megvan a Ferencváros első téli igazolása - NB1.hu

Megvan a Ferencváros első téli igazolása

Legfrissebb híreink