Hosszabbított a Fradi az aranyérmet kapó kapusával

Hivatalos bejelentés.

Forrás: fradi.hu

ÍME, A FERENCVÁROS BEJELENTÉSE:

,,Labdarúgócsapatunk szerződést hosszabbított kapusával, Szécsi Gergővel.

Szécsi Gergőt tavaly a júniusi, első edzőtábor előtt kértük ki klubjától, a Balmazújvárostól, hiszen válogatott kapusaink, Dibusz Dénes és Gróf Dávid abban az időszakban a nemzeti csapattal dolgoztak. Szécsi élt az eséllyel, hiszen a Bad Radkersburgban töltött hetek alatt meggyőzte szakmai stábunkat, így profi szerződést kínáltak neki, és a második edzőtáborba, Bad Häringbe már együttesünkkel tartott.

Az elmúlt évben harmadik számú kapusként segítette Dibusz és Gróf munkáját, és bár nem lépett pályára tétmérkőzésen, hála a búcsúzó Leandro de Almeidának ő is aranyéremben részesült. Szécsi ezt követően elmondta, óriási élmény számára, hogy a címvédő bajnokcsapat munkáját segíthette a mindennapokban, és sokat fejlődött az utóbbi egy évben, ráadásul új barátokat is szerzett a Fradinál.

Amellett, hogy az első csapat munkáját segítette, már a jövőjére is gondolva, utánpótlásunk kapusait is edzette a szezon során. A munka pedig folytatódik a következő szezon kezdetétől, Szécsi Gergő ugyanis hétfőn új szerződést írt alá a Ferencvárossal.

- Nagyon boldog vagyok, hogy újra aláírhattam a Ferencvároshoz - mondta Szécsi Gergő. - Igazán élveztem az elmúlt évet, szerettem volna itt maradni a Fradiban, örülök, hogy sikerült. Szeretnék minél többet kihozni magamból. Nagyszerű érzés volt két ilyen kapussal, Dibusz Dénessel és Gróf Dáviddal együtt dolgozni, rengeteget tudtam tőlük tanulni, mondhatom, hogy mindhárman fejlődtünk, szerintem remek kis közösség alakult ki közöttünk, örülök, hogy a továbbiakban is együtt dolgozhatunk.

Névjegy
Név:
Szécsi Gergő
Születési hely, idő: Eger, 1989. február 7.
Profi klubjai: Debrecen II (2006-2015), Létavértes (kölcsönben, 2007-2008), Békéscsaba (kölcsönben, 2011), Balmazújváros (kölcsönben, 2011/2012), Létavértes (kölcsönben, 2013/2014), Kisvárda (kölcsönben, 2014/2015), Balmazújváros (2015-2019), FTC (2019-)"

Legfrissebb híreink