Hosszabbított a DVTK tehetsége

Hivatalos bejelentés.

Forrás: DVTK

ÍME, A DVTK KÖZLEMÉNYE:

"Szűcs Kornél szerződést hosszabbított
A DVTK szerződést hosszabbított 19 éves saját nevelésű korosztályos válogatott labdarúgójával, Szűcs Kornéllal, aki már az élvonalban is pályára lépett 10 alkalommal.

- Miskolci srácként gyerekkori álmom vált valóra, amikor profi szerződést kínált a DVTK, a mostani hosszabbítás pedig egy sokkal jelentősebb lépcsőfok a pályafutásomban - osztotta meg örömét Szűcs Kornél. - Szeretném ezt a lehetőséget is minél jobban megragadni, és a DVTK oszlopos tagjává válni a jövőben.

- A játékoskeret kialakításakor a jövőt is építjük - mondta Benczés Miklós sportigazgató. - Szűcs Kornél az elmúlt időszakban bebizonyította, szép jövő előtt áll, ezért jóval lejárta előtt meghosszabbítottuk szerződését. Mindig öröm számunkra, ha egy saját nevelésű játékos munkájával, hozzáállásával és nem utolsósorban tehetségével kivívja helyét az első csapat keretében. Kokó az elmúlt években a korosztályos csapatokban, a DVTK tartalékban és a kooperációs szerződés keretén belül az NB II.-ben is minden lépcsőfokot sikerrel vett, ennek köszönhetően mutatkozott be tavasszal az élvonalban. Most pedig azt látjuk, hogy egyre nagyobb szerepet kap a DVTK-ban. Biztos vagyok benne, hogy sok örömet okoz játékával a diósgyőri szurkolóknak!

Szűcs Kornél 16 éves kora óta az első csapat keretével készül. Másfél éven keresztül a DVTK tartalékban szerepelt, idén pedig a kooperációs kölcsön keretében kazincbarcikai színekben az NB II.-ben is játszott. Az élvonalban májusban mutatkozott be, és már 10 alkalommal lépett pályára az NB I.-ben. Rendszeresen hívják a korosztályos válogatottakba, az U21-es csapatban csak azért nem mutatkozott még be, mert sorra maradtak el a találkozók. Szerdán egy hosszabb interjúban mutatjuk be Szűcs Kornélt."

Legfrissebb híreink