Horvátországban jelentik: a volt Vidis bajnok a Kaposváré!

Már csak a hivatalos közlemény várat magára.

Forrás: molfehervarfc.hu

Talán sokan emlékeznek arra, hogy 2014 és 2016 között a Videotonnál játszott Dinko Trebotic. A manapság már 29 éves középpályás a Lokomotív Zágrábtól szerződött Székesfehérvárra, ahol első szezonjában jól játszott és bajnoki címet ünnepelhetett a klubbal. Az ezt követő idényben azonban sem Bernard Casoni, sem Horváth Ferenc nem számított rá, így 2016 nyarán továbbállt, az izraeli Bnei Yehudához igazolt.

Élő közvetítés az átigazolásokról - Csákvár: új védő, edzőt jelentenek be Debrecenben - NB1.hu

 

Ezt követően játszott a norvég Fredrikstadnál és hazájában, a Slaven Belupónál, majd 2018-ban Fehéroroszországban, a Dinamo Minszknél telepedett le. Másfél év alatt megkapta a lehetőséget, ám most ismét a váltás mellett döntött: a Kaposvár és a minszkiek vezetősége egybehangzó horvát, fehérorosz értesülések szerint mindenben megegyezett, így Trebotic 200.000 euró fejében kölcsönbe az NB I sereghajtójához kerül. Ez utóbbi összeget egyébként a legnevesebb átigazolásokkal foglalkozó szakportál, a Transfermarkt is közölte.

A horvát játékos így június 30-ig biztos Waltner Róbert együttesénél futballozik, már csupán a hivatalos bejelentés várat magára a Kaposvár részéről. Trebotic korábban a horvát utánpótlás-válogatottakban is megfordult.

Legfrissebb híreink