Horvátország-Magyarország: "érdekes" mérkőzés lesz?

A bőség zavarával küzd az ellenfél.

Forrás: hns-cff.hr

Mint ismeretes, csütörtök este a magyar válogatott a vb-ezüstérmes horvátok ellen játszik fontos Eb-selejtezőt. A spliti találkozó előtt Marco Rossinak a sérültjei miatt fájhat a feje, vele ellentétben azonban a horvátok szövetségi kapitánya, Zlatko Dalic teljes nyugalommal készülhet a találkozóra, hisz legjobbjai egytől-egyig harcra készek.

„Örülök, hogy Rakiticre újra számíthatok, Vlasic topformában van, a kapitányunk, Modric is felépült sérüléséből, ráadásul egy nagy gólt is szerzett, mielőtt hozzánk érkezett, ez önbizalmat adhat neki. Minden játékosom a legjobbját próbálja nyújtani a nemzeti csapatban, hiszünk magunkban, a munkánkban és az egységünkben, ezek együttvéve jó eredménnyel kecsegtethetnek, ahogyan történt az a világbajnokságon is. Számítunk a közönség támogatására ezen a várhatóan érdekes mérkőzésen, amelyen reményeink szerint horvát siker születik" - idézte az m4sport.hu az edzőt.
 

A horvátok a mieink elleni összecsapást követően a walesiekkel néznek farkasszemet. "Legalább 5-6 pontra van szükségünk ahhoz, hogy kijussunk az Európa-bajnokságra, ehhez lépésről lépésre tesszük meg az utat. A magyar tagadhatatlanul egy magabiztos és motivált válogatott, de ha képesek vagyunk megismételni a Szlovákiában mutatott játékunkat, akkor nem lehet semmi gondunk. Meg kell találnunk az ellenszerét annak, hogy feltörjük a védelműket, de közben elővigyázatosnak kell maradnunk védekezésben" - mondta Dalic.

A találkozó csütörtökön 20:45-kor kezdődik.

Legfrissebb híreink